Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A foci megmutatja a valódi énedet

Régi tapasztalat, hogy játék közben mutatkozik meg leginkább egy ember személyisége. A hétköznapi, felszínes érintkezésekben az emberek könnyen uralkodnak magukon, és hosszú ideig is képesek magukról akár a valós énjükkel teljesen ellentétes képet is kialakítani. Ahhoz, hogy megmutatkozzon, milyen valaki igazából a legjobb, ha valamilyen éles szituációba helyezzük. Hosszú évek tapasztalata alapján állíthatom, hogy erre a célra egy focimeccs a legmegfelelőbb. Döbbenetes, milyen változáson tudnak keresztülmenni emberek, ha útjára indul a labda. Szende marketigasszisztensek őrjöngve szidják a főnököt egy rossz passz miatt, addig figyelmesnek és előzékenynek gondolt kollégák önzőzik el a labdákat, és széplelkű tanárok válnak dühöngő őrültekké egy beszedett potyagól után.

Erre az ősi futballinsight-ra építette a kampányát a Gatorade energiatal is, amelynek filmjeiben ehhez hasonló szituációkat bontottak ki humorosan, az üzenet pedig csupán annyi volt, hogy a sportital azoknak is tökéletes választás, akik nem profik és mással keresik a kenyerüket. Ennek megfelelően egy szimpatikus házassági tanácsadót, egy látszólag finomlelkű zenetanárt és egy korrektnek tűnő orvost hallunk munka közben. A mondataik alatt azonban focizni látjuk őket, ahol megvillantják valódi, a legkevésbé sem vonzó énjüket, ami persze szöges ellentétben áll a munkehelyi viselkedésükkel és szövegükkel. Nézd meg az agresszív zenetanárt, a tovább után pedig a kötekedő orvost és az önző analitikust is!

Zenetanár:

 

Orvos:



 

Pszichiáter:

 

Címkék: sport humor pia

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr39605373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topfloyd 2008.08.09. 15:02:29

ott van!

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.08.09. 17:31:50

kicsit hosszúak, szerintem, de odabasz. Igyál G***, és levedled az álarcod. He-he.

fatass 2008.08.11. 12:13:41

Jo otletek, jol megcsinalva. Nekunk vajon miert nem sikerul soha?

Zombecz 2008.08.12. 21:21:38

Eddig még nem törtem össze senkit, s engem sem, de...

Tanárként mindig rászólok a gyerekekre, hogy legyen önuralmuk és ne beszéljenek trágár módon.
Nos meccs közben általában az én szám a legmocskosabb.:D

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása