Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szűz Mária a Playboy címlapján

A Playboynak sosem kellett a szomszédba mennie, ha egy kis botránykeltésről volt szó, de most még az ilyenfajta húzásokhoz szokott olvasók is megdöbbentek, amikor a kezükbe kapták a mexikói Playboy ehavi számát. Ennek címlapján ugyanis elég furcsa módon idézték meg a karácsony hangulatát, ugyanis a María nevű playmate-et névrokona, Szűz Mária szerepébe bújtatva fotózták le. A kiseded Jézust szoptatnia neki is kellett, ha meg keblei voltak, miért ne lehetne egy jó fotósorozatot csattintani róluk - okoskodott a lap szerkesztője, aminek vége persze eőre megjósolható, országos botrány lett, ami a mexikóiak vallássosságát nézve nem nagy csoda. A címlapfotó még csak istenes, a belső oldalakon azonban szó szerint fellebbentik a fátylat a szeplőtelen szűzről.

Forrás: Adrants

 

Címkék: szex botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr32819825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fender · http://firka.blog.hu/ 2008.12.13. 15:31:43

még több belső oldalas képet! :D

Perillustris 2008.12.14. 12:02:43

Elmormoltam egy fohászt! ;)

Haloperidol 2008.12.14. 16:08:52

Érdekes, hogy valahogy kizárólag a keresztény vallást provokálják ilyen pornográf képekkel. Vajon miért nem látunk soha pornóképet Sáráról, amint Ábrahám beiktat neki, vagy mondjuk a sok-karú Síváról? Vagy látott már valaki mohamedánokról pornóképet? Van link?

Konegafi (törölt) 2008.12.14. 16:17:18

mért, miért? láttad, mire képesek az indiaik, pakisztánok ... de a kiválasztott népet is látjuk, hogy csak a fegyvert ismeri és használja is.

metamorph 2008.12.16. 13:45:49

ez legalább annyira durva, mint pl. ha nálunk Gyurcsányt a HVG cimlapján Jézusként jelenítenék meg.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása