Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ne szopogass döglött patkányt!

A Pfizer egy elég furcsa módját választotta annak, hogy felhívja a figyelmet az ellenőrizetlen forrásból (főleg az interbetről) származó, ott gyanúsan olcsón beszerezhető, vény nélkül kapható gyógyszerek veszélyeire. Ezek sokszor semmilyen valós hatóanyagot nem tartalmaznak, cserébe viszont rengeteg más szir-szart igen. Akár még patkánymérget is. Ettől akarja elriasztani a gondatlan megrendelőket a Pfizer azzal, hogy egy a beteg szájában patkánnyá változó tabletta hatásmechanizmusát mutatja be.

Én érzek egy kisebb középhegységnyi logikai döccenőt abban, hogy a patkánymérget egy lenyelt patkány visszaöklendezésével tegyük egyenértékűvé, mintha a bevett gyógyszer legalábbis valamiféle instant patkány lett volna, ami csak a szádban olvad, nem a kezedben. A célját azonban feltehetően eléri a szpot, hiszen a filmnek hála sokan egy életre megundorodnak az efféle "gyógyszerkísérletektől", és problémájukkal inkább elgyalogolnak az orvosukhoz, hogy vele írassák fel mondjuk a férfiboldogság kis kék tablettáját. Szeretnék mindenkinek még a film megtekintése előtt jó étvágyat kívánni, mert utána már elég hülyén hangzana.

 Forrás: illegaladvertising

Címkék: morbid patika

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr20888963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dike 2009.01.20. 15:46:10

Nekem a kedvencem, hogy a fórumok, hirdetési oldalak, az egész net tele van adipex meg regenon hirdetésekkel (Magyarországon nem engedélyezett, külföldön is vényköteles fogyasztótabletták), a sok birka meg megveszi, mert jajdejó, két bogyó be aztán indul a fogyás. Fogalmuk sincs a hatásmechanizmusáról, a veszélyeiről, a mellékhatásairól, csak veszik, mint a cukrot. Úgyhogy remélem itthon is leadják ezt a szpotot!

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.01.20. 15:49:32

fújjj de undorító, főleg a végén, mikor a kellemes hangú narrátor mögött öklendezik a pasi...Br.........

dozen 2009.01.20. 15:59:33

Üde szájíz, friss lehelet.
Szopogasson patkánybelet.

lopici_gaspar 2009.01.20. 16:01:07

amirol a kulfoldi marketingesek az otletet vettek az egy magyar mirelit csirkeben talalt eger lehetett. par honapja volt hir rola. :DD

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.01.20. 16:18:27

Nem merem megnézni(!), nagyon átélős tipus vagyok, de az ötlet jónak hangzik...

viszont ha nem gyógyzserekről lenne szó, hanem bizonyos tipusú ételekről, amelyeket jobban tenném, ha nem fogyasztanék olyan nagy vehemenciával, lehet megnézném...

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2009.01.20. 16:37:16

Mondjuk sohasem értettem, hogy miért raknak (vagy inkább raknának) drága patkánymérget az illegális gyógyszerekbe, akkor már miért nem cukor, vagy szódabikarbóna, vagy, hogy az íze se legyen megfelelő, cukrozott szódabikarbóna, vagy sólisztgyurma (az még jól formázható, préselhető is), na de patkányméreg? Ez legalább akkora faszság, mint, hogy az óvodákban gonosz dílerek LSD-s bélyeget terítenek. Mi értelme van méreggel megölni egy jól fizető vevőt? Kialakítasz egy jó futó spam-elő lakalmazást, befektetsz egy kamu futárcégbe, hamis dokumentumokkal, címmel, mittoménmivel, aztán, amikor végre jön egy hülye vevő, akkor azonnal ki is nyírod? Van ennek értelme? Sőt fogadnék rá, hogy nem egy vevőböl élnek meg, na de ha a nagyrészük meghal a méregtől, akkor miért is olyan nagy biznic ez az illegális gyógyszerkereskedelem?
Sokkal inkább úgy gondolom, hogy lejárt szavatosságú, vagy kamu, de jórészt ártalmatlan cuccok lehetnek az ilyen "Internetes Gyógyszertárak" palettáján. Teszemazt aszkorbinsav. Ez a patkányméreg dolog, csak parasztvakítás.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.01.20. 16:39:23

Skulo

nem vagyok gyógyszerész, de valószínűleg arról lehet szó, hogy ugyanott, ugyanazokon a gépeken gyártják a különféle szereket, így nincs kizárva, hogy egyikből kerül a másikba. Mint amikor a csokidra ráírják, hogy nyomokban mogyorót tartalmazhat.

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2009.01.20. 17:29:03

Ezt értem is, de hogy jön akkor ide a patkányméreg? Azt már csak nem uyanazokon a gépsorokon nyomják, mint ahol az Algopiryn-t?!
Az az érdekes, hogy én sem először hallom már ezt a patkánymérges dumát, de változatlanul hülyeségnek tartom. Valami városi legenda lehet az alapja, vagy szimpla ijesztgetés.

Gadget 2009.01.20. 17:32:21

reklámbuzi:

"így nincs kizárva, hogy egyikből kerül a másikba. Mint amikor a csokidra ráírják, hogy nyomokban mogyorót tartalmazhat."

Ezt gondolom nem a legális gyógyszeriparra értetted. Ha ennek csak a gondolata is felmerülhet, akkor azt a gyárat bezárják, és még a műanyag lakat is elrohad a kapuján.

A neten vett gyógyszereknél, meg valóban semmire nincs garancia, bármi lehet benne és az ellenkezője is.
Az is hülye aki neten vagy piacon vesz bogyót.

heliox 2009.01.20. 17:51:41

Legyél rocksztár és megkapod ingyen!

Külföldi Viktor 2009.01.20. 18:11:42

ha meg utángyártott alkatrészt vásárolsz, még rosszabbul is járhatsz!:
napielet.hu/napi/rovat/reklama/3775/az_elallatiasodas_fokozatai

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.01.20. 18:12:39

Gadget
Persze, hogy nem a legálisra értettem. Így nem sok értelme lenne a kampánynak sem.

páva vagyok hagyjatok repülni 2009.01.20. 18:15:04

heliox: ezt a sort én is felemlegetem minden héten. :D

n0kedli 2009.01.20. 18:34:55

Én nem látok logikai bukfencet. Tartott a csávó egy patkányt a szájában, ami megpusztult a gyógyszertől:D

BiG_ 2009.01.20. 19:45:37

Én értem a összefüggést!
Régen a pórnépnek még csak bélférge volt.
Na de kérem a civilizáció az feltört, mint a talajvíz.
A városban is több patkány él, mint lakos...

Üdv!

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2009.01.20. 20:01:41

azt hiszem én értem a VALÓDI lényegét!
patkányméreg van a gyógyszerben, ezért mikor beveszi, meghal a patkány, aki benne élt! ha nem veszi be, örökre ott éldegélt volna, megette vna a beleit, stb...

(am meg: FÚJBAZMEG ez vmi kibaszott undorító!!!!!!!!!)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása