Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Te mire lennél hajlandó sok pénzért?

Az ember pénzért sok mindenre hajlandó, amit mi sem bizonyít jobban, hogy akár még reklámügynökségre is elmegy dolgozni, ha megfizetik. De az, hogy egy nagyobb összegért mit vállalunk be, az személyenként változik. Erre az ötletre épül a svéd TV6 legújabb műsora, amelyben a jelentkezőknek hol fájdalmas, hol megalázó dolgokat kell tenniük a felajánlott pénzért cserébe. Hogy ezt a műsort beharangozzák - ami van annyira aljas, hogy sikeres legyen, és hamarosan nálunk is fusson - a stockholmi Le Bureau ügynökség egy kifejezetten ötletes kampánnyal rukkolt elő.

Ennek printjeiben az újság adta lehetőségeket használták fel. Az egyiken egy véres kéz látható a magazin közepén lévő oldalpáron, ami úgy néz ki, mintha valakinek a tenyerébe lőtték volna az újságot összefogó fém kapcsot. A másik megoldásra, vagyis az ilyen-olyan okból összeragasztott lapokra láttunk már pédát, de ez nullára gyantázott arcszőrzetű férfi egy új módon használja ezt az eszközt.

A sajtóhirdetések mellett egy gerillaakciót is szerveztek, amelyben bevállalós férfiakat alkalmaztak, akik pucéran kézbesítettek egy kis táblácskát, amin az "50 Eurót kaptam, hogy meztelenül kézbesítsem ezt az üzenetet" sor, és a csatorna logója volt látható. Jó, és figyelemfelkeltő kampány, amiről nem lehet nem beszélni, és aminek kapcsán az ember elgondolkozik azon, hogy ő vajon mennyi pénzért lenne képes ilyen ökörségekre. Mert ne legyenek illúzióink, mindenkinél van az a pénz...

Címkék: humor tévé elmebaj

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr61971077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KopaszMercis 2009.02.28. 11:00:00

Szertem az ilyen musorokat az a szupersajzos majom is ilyennel kezdte... jok is :)

-ling 2009.02.28. 11:10:29

hát, affene tudja. a figyelemfelkeltés garantált.
a tűzött, vérző kezes print jó kreatív, "miért nem nekem jönnek ilyen krisztusi ötletek?" kategória (más kérdés, hogy míg én pl. a gusztustalan anyagokat utálom, hányan irtózhatnak a vértől). de a pucér segg? olcsó bulvárkodás, milliószor ellőtt "oén", ahogyan maga a műsorötlet is. volt már szinte minden nyugati országban hasonló, a svédek ennyire prűdek lennének, hogy még csak most kerítenek rá sort?

radiris 2009.02.28. 11:45:15

Nem adok 6 hónapot és a retekklub már indítja is a magyar megfelelőjét.

Steve 2009.02.28. 14:31:31

Én legalább annyira elvárnám az ORTT-től hogy ne engedje, az emberektől hogy ne nézzék mint a Retekklubtól hogy ne mutassa be. Nem értem miért várunk valakitől aki anyagilag motivált (hogy bemutassa) többet, mint azoktól akik csak a saját élvezetére nézik.

respecta /01 2009.02.28. 15:03:47

A címbéli kérdésre válaszolva: hozzon valaki döntési helyzetbe és kiderül. Nagy valószínűséggel.
Amíg piaca van valaminek...a legmegalázóbbnak azt tartom, amikor undorító dolgokat gyűrnek le emberek úgy, hogy csak egy nyerhet.Jó, tudom, az indulás is kes-t hoz, de akkor is.
Különben meg, itthon mikor és merre hozzák a pasik a kis táblácskát?

Klovag 2009.02.28. 15:15:42

Már Hofi is megmondta: "Pénzért mindent! Szopok, nyalok, gombotvarrok!" :-D

Klovag 2009.02.28. 16:02:26

Gondolom egyébként, hogy alanyt nem lenne nehéz találni a műsorhoz, dőlnek be sorban a hitelek, mindenki el van adósodva, innentől ha valakinél az a kérdés, hogy a család az utcára kerül-e, nos ott nem kérdés, hogy BÁRMIT megtesz az illető a megfelelő összegért. Más kérdés, hogy az ortt hogyan reagálna rá, tévésként az a tapasztalatom, hogy a kertévék egyike sem vállalná be annyira rizikós ezen a téren a koncepció, de ki tudja, például ha egy kisseb csatorna nem Magyarországi székhellyel van bejelentve (van rá példa most is) akkor akár még egy ilyen alázós hulladék műsor is bekerülhet az amúgy is gyomorkavaró Magyar médiavilágba....

TBALAZS · http://eloszto.blog.hu 2009.02.28. 16:58:11

Mi számít sok pénznek? Ilyne műsor már ugye régóta megy Amerikában és mindig kétkedve néztem, hogy valóban megcsinálják ezeket az ökörségeket 20-30 dollárért. Mondjuk befestik pirosra ami nem jön le egy hétig 5000 forintért? Ennek mi értelme van? Jah és a többségük egyetemi parkokban van. Ne mondja nekem senki, hogy ezt a pénzérzt csinálják. Azt már inkább elhiszem, hogy a poénért:)

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.02.28. 21:51:21

A Rádió1 tavaly novemberben csak 2 db New Yorki repülőjegyet ajánlott fel hasonló felütéssel szilveszterre, ugyanez volt a feladat, ki tud nagyobb őrültséget megtenni érte... sok idiot meg szénné alázta magát rá...

FikuszKukisz 2009.03.01. 19:34:48

Én úgy tudtam, a "butt naked" azt jelenti: seggpucéran, nem pucér seggel. De nem vagyok benne biztos. Meg bírna valaki szilárdítani avagy megingatni hitemben?

Vattamás (törölt) 2009.03.01. 22:04:02

Az Oxford English egynyelvű értelmező szótár szerint 'completely naked' (informal).

Vattamás (törölt) 2009.03.01. 22:09:59

A kifejezésben a pucérságon van a lényeg, nem a seggen.

nalim 2009.03.08. 16:24:11

Egyébként TV6. Svédországban is, és magyarországon is.

tlacee 2011.01.06. 14:13:15

a figyelmet felkelti, az biztos. fuggetlenul attol,hogy kiben milyen erzeseket kelt, mint reklam, eleri a celjat. egyre erosodo tendencia a mas eleteben betekekintes, a reality showoktol a kibeszelo musorokig. es a sikeruk, annak ellenere, hogy latszolag mindenki eliteli, egyre no. reklamkent, hasznalhato es idoszeru gondolat, eltekintve a tarsadalmi megitelesetol, valoszinu hatasos.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása