Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ingyen tripper most ajándék szifilisszel!

A Trojan óvszergyártó egy furcsa kampánnyal igyekszik felhívni a figyelmet a nemi úton terjedő betegségekre. Ezekről hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy bennünket nem fenyegetnek, ha nem élünk extrém kicsapongó életet, pedig a felmérések azt mutatják, legalábbis az amcsiknál - hogy 25 éves korára minden harmadik fiatal elkap egyet közülük. Lehet ez szifilisz, tripper vagy "csak" egy nemi úton terjedő herpesz, a lényeg, hogy az óvszer használata ezektől is megvédene bennünket.

Ha viszont a nélkül ugrunk fejest egy kapcsolatba, az olyan, mintha kihívnánk magunk ellen a sorsot, és mi magunk kérnénk tőle egy kis ajeszt. Erre a gondolatra építették utcai akciójukat a Trojan marketingesei, akik standokat állítottak fel, ahol ingyen trippert, ajándék szifiliszt és akciósan elvihető herpeszt próbáltak a gyanútlan járókelőkre sózni. Ez a technika már csak azért is működik, mert az ember szinte mindent képes elvenni az utcán, ami ingyen van, így a célszemélyek általában csak akkor jöttek rá az átverésre, amikor az STD (Sexually Transmitted Disease) már a kezükben volt. A kampányhoz tartozott egy film is egy a 21. szülinapjára a barátjától szifilszt kapó lányról, amit ide kattintva meg tudtok nézni. Sajnos én a 3 közül a második voltam, így semmiféle nemi betegségről nem tudok személyes tapasztalatokkal szolgálni, ráadásul elmúltam 25  is, így sajnos még kevesebb sanszom van rájuk. forás: makethelogobigger

 

Címkék: humor szex ambient

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr991008346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lolperec 2009.03.18. 16:31:57

"probably not your sister.." :D

Külföldi Viktor 2009.03.18. 17:41:46

erős ötlet, valóban az utcára kell vinni a problémát. a kotonhasználat elterjedéséért (s így a nemobajok, de legfőképp az aids visszaszorulásáért) azonban legtöbbet a katolikus egyház tehetne, ha mondjuk minimum feloszlatná önmagát...vö:
napielet.hu/napi/rovat/reklama/1389/mert_fogy_a_magyar

Chalabre (törölt) 2009.03.18. 17:48:03


Állítólag kimutatható, hogy a Clinton-Lewinsky botrány óta az amerikai fiatalok körben új trend, hogy nem szex-szelnek. Egykori elnökükre hivatkozva ("I have never had sexual relations with Monica Lewinsky") ugyanis az orális gyönyörszerzés nem szexnek minősül és védve vannak :-). Miközben nincs 100% biztonság így sem.

Külföldi Viktor 2009.03.18. 18:07:27

@Külföldi Viktor: bizonyos kotonológiai szakvélemények szerint azér a nemnatúr franciának is vannak eü-i kozkázatai (kérdezze meg fogorvosát:), ld:
napielet.hu/napi/rovat/reklama/1403/citromizu_banan

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása