Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Youtube betiltott egy közcélú vírusfilmet

A sokkolás eszközével élni sokszor öncélú dolog, és semmi más értelme nincs, minthogy a termékre irányítsa a figyelmet, függetlenül attól, hogy indokolja-e maga a termék az erőszakos képek alkalmazását. A társadalmi célú reklámok esetében azonban más a helyzet, hiszen sok esetben már magának a problémának a naturális ábrázolása is sokkoló lehet. Pontosan ez volt a helyzet az NHS szervezet vírusvideója esetében, amelyen egy tinédszer korú lányt mutattak egy mobiltelefonnal készült felvételen, amint az egy iskolaudvaron ad életet gyermekének.

A felelős szexre és az óvszerhasználat fontosságára felhívó film azonban igencsak erősre sikeredett, legalábbis a Youtube szerint, ami úgy ítélte meg, hogy az már túl van az általuk felvállalható határokon, ezért 24 óra elteltével lekapták a sokkoló képsorokat a netről. Nekem azonban sikerült felkutatnom, és az indavideóra átmentenem a videót, ami szerintem nem annyira brutális. A Blair witches kamerarángás, és az egy röpke pillanatra felbukkanó, igazából kivehetetlen babafej engem nem sokkolt, bár el tudom képzelni, hogy másokat érzékenyebben érintsen. Ti betiltottátok volna a filmet? Forrás: guardian

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr801125598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yz 2009.05.17. 10:12:43

szerintem a letiltás része a kampánynak
mostantól mindenhol megírták már erről a cikket, és mindenhol mindenki megnézte a filmet (én is most) egy másik oldalon, amit különben lehet, hogy nem tettek volna

NIN|JA (törölt) 2009.05.17. 10:52:17

En nem tiltottam volna le. Tudva azt, hogy mennyi szemet van a youtubeon, amit a regisztralt userek feltoltogetnek annelkul, hogy tudataban lennenek a pszichologiai hatasaval. Szerintem nagy hiba egy jol megrenderezett es tudatos virusfilmet igy cenzurazni. Altalaban ezek a videok sokkolnak, hiszen igyekeznek a valosagot abrazolni. Persze nem lehet elvarni, hogy minden csatornan ejjel nappal hasonlo musorok, videok menjenek, dehat azert valahol a tudatlan embereknek utat kell mutatni.

Ez olyan mint ha azt mondanank, hogy amit nem latok, tudok az ugye nem is faj...

NIN|JA (törölt) 2009.05.17. 10:55:28

@yz: en nem vagyok ennyire optimista. Szerintem ez inkabb a youtube reszerol erofitogtatas.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2009.05.17. 22:33:57

istenem. a youtubeosok hülyék. mindent leszednek mostanában. túl jók ők már az emberiséghez... könyörgöm mi van ebben a videóban? fogadok hogy van 1000 olyan videó YT-on, amit apu rakott fel, ahogy anyu szüli a kölyköt.
no comment

Szabó Patrícia 2009.05.18. 09:58:11

tegyék át ide, az erkölcsös tubusok:

http://youporn.com/search?query=birth&type=straight

Anim · http://www.supertutorial.hu 2009.05.18. 11:28:13

ezen mi van tiltani való? azon kívül, hogy marha idegesítő, ahogy a sok hülye visítozik

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2009.05.19. 15:51:10

Soha a büdös kurva életben nem jöttem volna rá hogy ez miről akar szólni, ha nem írjátok meg :D

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.05.21. 20:44:31

Na, megszereztem végre a teljes reklámot. Így most már érthető, hogy miről szeretett volna szólni a szpot.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása