Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Álláskeresés az addicton

Az utóbbi időben többen is megkerestetek azzal, hogy nem tudok-e esetleg valami ügynökségi állásról. Volt aki kezdőként szeretett volna elindulni, de akadt olyan is, aki tapasztalt DTP-sként keresett helyet magának. A másik oldalról is érdeklődtek, volt aki levélben keresett meg egy állásajánlattal - mármint nem engem, hanem rajtam keresztül titeket - , és olyan cég is volt, aki az addict facebook oldalán dobta fel a témát. Ezt az igényt látva döntöttem úgy, hogy elindítok egy minialkalmazást, amelynek segítségével a beérkező ajánlatokról tájékoztatlak benneteket. Nem tudom, hogy lesz-e rá igény, de ha igen, akkor örülnék neki, mert szívesen segítek bárkinek állást találni a reklámszakmában, na persze csak akkor, ha nem az enyémre pályázik.

Erre a célra a legalkalmasabbnak egy twitter account létrehozása tűnt, amelyre feliratkozva bárki azonnal értesülhet majd az esetleges állásajánlatokról. Az agencyjob névre hallgató csatornát ide is bekötöttem, így az addictra felnézve is csekkolhatjátok, hogy van-e nektek szóló ajánlat. Engem az agencyjob vagy a reklambuzi twittercímen is megkereshettek, de akár e-mailt is küldhettek a reklambuzi@gmail.com címre. Remélem hasznos lesz majd ez a kis miniszolgáltatást, de ha nem lesz rá igény, akkor sincs baj, én megpróbáltam. Az álláshirdetésekért természetesen nem kell fizetni, ezért talán érdemes használni a boxot, hiszen sok olyan emberke jár ide, akit más csatornákon esetleg nehezebb elérni. De nem húzom tovább az időt, megyek dolgozni, amíg van állásom.

Update:

Első álláskeresőnk is megvan, aki magáénak tudhatja "Legbátrabb addictlátogató" címet. Balázs kezdő szövegíró kis gyakorlattal, és a reklámrejtvényekben is megcsillogtatott kreativitással megáldott versenyző. Hirdetése már ott díszeleg a jobbaddict felirat alatt található twitterboxban. Kövessétek a pédáját, ha nem kezdtek bele, sosem tudja meg senki, hogy ott szunnyad bennetek az ügynökségi kreatív, account vagy éjszakai portás. A cégeknek is kitűnő lehetőség ez, hogy megmutassák, ők nemhogy ismerik, de szinte lélegzik a webkettőt, és egy lehetőséget sem szalasztanak el, pláne ha az ingyen van!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr731135049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korn · http://www.facebook.com/pages/Reklamvers-mindenkinek/135522226476780 2009.05.21. 11:10:24

RB,
privátban már párszor megírtam neked, de ez most nyilvánosságért kiáltóan is egy hatalmas jófejség részedről,
jó látni, h vannak még a szakmában olyan emberek, akiknek "A reklám több mint kenyérkereset..."
big up!

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.05.21. 11:30:49

korn
Te én mindjárt elérzékenyülök. Tudtam! És ilyenkor sosincs nálam zsebkendő:)

Köszi, remélem lesz valami haszna a dolognak.

gojszi 2009.05.21. 11:36:49

UP! Én ugyan a melóban vagyok (még), de örülök a kezdeményezésnek. Nagyon jó ötlet, és köszönöm a fáradozást az álláskeresők nevében is. Nem irigylem a pályakezdőket - amúgy sem :D, de most aztán tényleg nem.

körúti kis vörös 2009.05.21. 11:43:17

ok then.
lehet, hogy én leszek az első? (ha rájövök, hogy is kell használni az alkalmazást. )

én vagyok ama bizonyos pályakezdő. tényleg szívás gyerekek. és a duplaplusz szívás: ugyanez nőként. most fiatal vagyok és tapasztalatlan, két év múlva meg már azzal fognak cseszegetni, hogy öreg vagyok, nem akarok-e még szülni.

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.05.21. 12:30:59

RB, neked valami Nobel-békedíj vagy hasonló járna a kezdeményezéseidért. Skacok, megszavazzuk az embert valami év bloggere Aranyklaviatúra-díjra?

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.05.21. 14:47:42

Majom
Nobel-békedíjam már van, de pénz jöhet!

agent g 2009.05.21. 15:05:35

@lollancs megnyugtatlak, két év múlva is pályakezdőként és tapasztalatlanként fognak kezelni de nem fogják megkérdezni akarsz-e gyereket :D

Külföldi Viktor 2009.05.21. 16:51:07

nem rossz, a lényeg, hogy maradjon vki, aki becsukja mögöttünk az ajtót:(
www.kreativ.hu/cikk.php?id=23962

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.05.21. 16:53:36

RB amíg saját magad főnök vagy addig lesz állásod ;o)

A voluntarista RB a hiányzó láncszem :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.05.22. 09:23:37

Első álláskeresőnk is megvan, aki magáénak tudhatja "Legbátrabb addictlátogató" címet. Balázs kezdő szövegíró kis gyakorlattal, és a reklámrejtvényekben is megcsillogtatott kreativitással megáldott versenyző. Hirdetése már ott díszeleg a jobbaddict felirat alatt található twitterboxban. Kövessétek a pédáját, ha nem kezdtek bele, sosem tudja meg senki, hogy ott szunnyad bennetek az ügynökségi kreatív, account vagy éjszakai portás. A cégeknek is kitűnő lehetőség ez, hogy megmutassák, ők nemhogy ismerik, de szinte lélegzik a webkettőt, és egy lehetőséget sem szalasztanak el, pláne ha az ingyen van!

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.05.22. 10:13:58

én azt gondolom, és tanácsolom az álláskeresőknek, hogy a jelen gazdasági helyzetben nyitottnak kell az külsős, outsoursing munkákra is, sőt akkor sem kell elküldeni a munkaadókat, ha egy -egy project kapcsán megversenyeztet ötleteket (kreatív, stratégia, szövegírás, elemzések) és esetleg a beinvesztált munkaellenére utána nem őket választják.

szép napot

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.05.22. 16:36:50

Na hogy a "bátor" úriemberhez írjak egy kis kampány-szlogent: Én így elsőzök!

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.05.22. 16:43:03

@SueSue: Azért valljuk be, annak, amit mondasz (írsz), eléggé lenyúlás-szaga is lehet, hallottam már olyanról, hogy egy cég kiírt álláshirdetést, feladatként adott valamit, aminek a megoldásait felhasználta, majd nem vett fel senkit. Értsd: lenyúlta az ötleteket. Nekem is nyúlták már le szövegemet, egyáltalán nem esett jól saját "édesgyermekemet" másnál látni, mint saját szöveg.

Noda10 2009.05.22. 22:45:10

nem vagyok gyakorlott twitterező, hogy tudnék én is írni az üzenőfalra? :D mert már írtam egyet, de ahogy nézem nem jól gondoltam a működést, így azt ellőttem az éterbe...

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.05.22. 22:48:36

Szia Noda10
Az agencyjob twitter accountra csak én tudok írni, mert én tudok belépni a jelszóval. Nekem küldd el, amit szeretnél max 140 karakterbe sűrítve, és én kidobom az üzenetek közé. Jöhet a maicímemre: reklambuzi@gmail.com

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.05.22. 23:26:45

Második vállalkozókedvű szövegírójelöltünk is megvan. Gergő is szívesen próbálná ki magát ügynökségnél, ha valahol van nyári gyakornoki állás, ő boldogan szaalad. Hirdetése a jobaddict twitterboxban olvasható.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.05.24. 21:38:49

Ééééééss... megérkezett az első állásajánlatunk. Íme:

A Dunaújvárosi Főiskola Informatikai Intézet Információtechnológiai tanszéke (portal.duf.hu/main.php?folderID=1295) oktatót keres.

- Témák: multimédia, valamint internet technológiák (PHP, Perl, Java és egyebek);
- Belépés: 2009. szeptember 1.;
- Elsősorban főállásra, de részmunkaidő is megoldható;
- Budapestről történő lejárás is lehetséges (a tömbösítés miatt);
- Fontos feltétel: PhD végzettség műszaki területen, vagy "majdnem PhD";
- Jelentkezési határidő: 2009. június 20.

Érdeklődni nálam, a 0620-4276797 telefonszámon lehet ( _nem_ e-mailben).

Üdvözlettel
Ágoston György

Ha érint jelentkezz, he nem, add tovább egy ismerősnek, akire illik a leírás.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása