Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Banksy akciója a Bristol Múzeumban

Banksy, a sokak által "art terrorist"-nak, mások által pedig pusztán csak egy nagyszájú kontárnak tartott lassan kultikussá váló streeat art figura ezúttal egy igazán váratlan húzással lepte meg rajongóit. Egy nagyszabású akció keretében tőle szokatlan módon elhagyta az utcát, és egy nagy lendülettel elfoglalta a Bistol Múzeumot, ahol a legnagyobb titokban (csak a vezetők tudtak róla) a kiállított műalkotásokat a sajátjaira cserélte fel. A látogatók az egészről mit sem tudtak, ezért a jámbor bristoliak nagyot néztek, amikor a múzeumba belépve egy kiégett fagylaltoskocsi, egy ufótámadásnak áldozatul esett festmény vagy éppen egy klasszikus szobor fejébe húzott festékes vödör fogadta őket. (több képért kattints ide). Banksy kiléte mellesleg még mindig titokban van, és annak ellenére, hogy számtalan találgatás látott már napvilágot a nagy népszerűség ellenére sem tudni róla biztosat. A kiállítás még hetekig ingyen megtekinthető, ha valaki arra jár, feltétlenül kukkantson be. via: dailymail

Címkék: inspiráció

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr291184214

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

overtoner · http://prekoncept.blog.hu 2009.06.15. 09:55:03

Elég komoly kiállításnak tűnik, tervezem is, hogy átmegyek Bristolba emiatt :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.06.15. 17:47:46

szjmn
Úgy értem legálisan, a múzeummal egyeztetve. Amit linkeltél az gerillaakció volt.

KZsuzsa · http://deepindata.com 2009.06.17. 10:55:16

wow. nem vagyok egy nagy múzeumba járó, de ide elmennék.
érdekes, és szerintem üdvözlendő, hogy egyre több street art arc kerül valamilyen formában múzeumba.

Sofokles · http://sofokles.blog.hu 2009.06.18. 00:39:35

Én pont itt vagyok Britolban és a jövő héten tervezzük megnézni páran. Állítólag most hétvégén jó nagy sor volt a múzeum előtt, szóval elég nagy az érdeklődés.

fck 2009.06.24. 17:56:43

Mindenképpen, ha tehetném... Mindig is csíptem a munkásságát, egyik cimborámnak van tőle könyve is, leragadtam mellette vagy másfél órára, ír 1-1 akciójának kivitelezéséről is, elég bevállalós sztorik!

A kedvencem tőle, hogy egyszerűbb felüljárókat festeni, mint az ember hinné, merthogy a kinti rendőröknek az autóban is viselniük kell a sityakjukat, ezáltal nem látnak 4-5 m-nél magasabbra:)

Csak remélem, hogy az indexen is anno megjelent sztori kamu róla, mikoris vmi jamaikai(?) reggae-csákó otthonában bekokózva megvert/fenyegetett nagyképűen egy újságírót. Az nempasszolna a róla kialakult képbe. Jameghogy egy elhízott állat.

Kösz a linket!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása