Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vicces kitűzők álláskeresőknek

Az utóbbi időben sokan vesztették el az állásukat, és ahogy azt a saját bőrömön is érzem, a sok eszkimó között nem egyszerű most új helyet találni. A legjobb, amit ilyenkor egy kreatív tehet az az, ha nem ül a seggén, hanem azt csinálja, amihez elvileg a legjobban ért, azaz reklámokat. csak most a tusfürdő, autó vagy éppen tampon helyett saját magát próbálja meg eladni. Ennek a hozzáállásnak az egyik legjobb példája Irina Blok, aki Kaliforniában eszi éppen az állástalan art directorok keserű kenyerét. Hogy felhívja magára a figyelmet két ügyes projektet is tető alá hozott.

A múltkor a sertésinfluenza elleni védőmaszkokra készített variációival hívta fel magára a figyelmet, ezúttal pedig Funemployed névvel indított egy projektet éppen a hozzá hasonló munkakeresőknek. Igyekszik jó képet vágni a dologhoz, és erre bíztatja a többieket is, na meg arra, hogy az általa tervezett kitűzőket hordják. Ezeken vicces vagy ironikus módon hívja fel a figyelmet arra, hogy viselőik munkát keresnek. Ráadásként készített egy pólótervet is, amelyre az önéletrajzát nyomtatta, és kérésre bárkinek elküldi. Ha így sem alkalmazza ezt a lányt senki, akkor tényleg válságban van a szakma. via: johnspear

Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr81201040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hara Mati 2009.06.25. 12:14:56

No comment no problem

páva vagyok hagyjatok repülni 2009.06.25. 13:10:55

Elájulok, fantasztikus a csaj. :) Már az a kategória, aki TÚL JÓ. :D Tudjátok, amikor félnek a főnökök... ;)

nastynesta 2009.06.25. 23:46:30

Már bocsánat, de nektek mi jutott volna eszetekbe, ha sertésinfluenza elleni maszkra kérnek tervet? Nem ugyanez? És a kitûzôk is...

Nos: egyszóval, nem.

A póló jópofa...

páva vagyok hagyjatok repülni 2009.06.26. 08:20:53

@nastynesta: "if you were an out of work art director with some free time and you wanted to help fight the Swine Flu epidemic plaguing Mexico (and looking pretty grim all over the place)"

Nekem ebből úgy tűnik, hogy nem kérték fel rá. És a kitűzőkre sem. Pont ez a lényeg, a hozzáállása. Ahelyett, hogy a lábát lógatta volna, vagy fórumokon siránkozott volna állástalansága miatt, figyelmet gerjesztett jó témaválasztással, beszéltek róla (Irináról). Igen, ez túlmutat a munkáján némileg, és egészében ügyes nő, most nem feltétlenül a desingon volt a hangsúly.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása