Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Beckham és Beckhamné félmeztelenül

Azoknak, akik azt gondolták, Beckham csillaga leáldozóban van, a focista újabb csattanós választ adott. Miután a Milánban bizonyított, ezúttal egy reklámszerepével is újra magára irányította a figyelmet. Feleségével együtt az Armani őszi kollekciójához adták az arcukat, illetve testüket. Az angolok Brangelina párosa alsógatyában illetve fehérneműben pózolt a kissé nehezen felfejthető szimbólumrendszerű képeken. Dávidunk hol egy kötelet fog marokra (na jó ezt értem), hol összecsimpaszkodik Vikivel, hol mindketten egy kávézóasztalszerű ketrecbe bújnak be. A fotókat két neves fényképész, Mert Alas and Marcus Piggott készítették Milánóban, így Beckséknek talán ez volt az utolsó melójuk, mielőtt felültek a Los-Angelesbe tartó gépre, ahová visszaredelték a mintaapát focizni. A képek júliustól fognak majd utcára illetve a divatlapokba kerülni. Én már körmömett rágva várom, és addig is a forgatásról készült videóval vígasztalódom, amelyet rövid idő alatt 200 000-en néztek meg. Csak érdekel még valakit a jó öreg Beckham!

Címkék: celeb divat

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr271247939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2009.07.15. 20:05:58

100 kiló alatt a férfi karácsonyfadísz

Chalabre (törölt) 2009.07.15. 22:46:26

Először láttam Beckhamnét mosolyogni. Pedig jól áll neki, mint szinte mindenkinek. A fene a fennhéjázó arcvédjegyét! Újíthatna!

kapujanincs (törölt) 2009.07.15. 23:38:23

beckham úgy néz ki ezzel a hajjal, mint egy szépreményű SS-tiszt

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása