Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az óvszer a hosszú élet titka!

Egy kissé fura hirdetéssel állt elő a francia Tout melegmagazin, hogy a biztonságos szexet népszerűsítse az olvasók körében. Idős emberek fényképét mutatják a print hirdetéseken, akik szemmel láthatóan még mindig jó egészségnek örvendenek. A képeken egy hatalmas "Az óvszer megvéd az AIDS-től" felirat olvasható, alatta pedig a képen látható öregember és öregasszony neve és az általuk egy emberöltő alatt elhasznált óvszerek száma látható. Ez tette ugyanis lehetővé számukra, hogy ilyen magas kort éljenek meg, ami a szexuális étvágyikat elnézve igaz is lehet. Egy gyors matematikai művelettel ugyanis kiszámolható, hogy ha Louis például 20 éves korában kezdte az ipart, és 70 éves koráig éppen olyan aktív maradt mint az elején, akkor évi 282 darabot (hetente majdnem hatot) kellett termelnie ahhoz, hogy a megadott 14123 gumi kijöjjön. Elismerésre méltó teljesítmény, amihez képest én sajnos messze le leszek maradva, hacsak bele nem húzok még gyorsan.

 

Címkék: szex

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr271440703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2009.10.10. 18:13:08

Az AIDS megjelenése előtt elhasznált gumik mennyiben járultak hozzá annak elkerüléséhez? Persze tudom, ez mind semmi, ha az idén bevezetésre kerülő mosópor reklámjában büszkén mutogatják, hogy a gyerekkora óta hordott póló színét milyen jól megőrizte.

Kazuár 2009.10.10. 19:12:16

AIDS = SIDA (franciául)

rou 2009.10.10. 19:22:37

@Heliox: Nem is franciák lennének ha nem változtatnának meg valamit :DD .
@Androidus: Az még hagyján ,de hányan tudják, hogy ha HIV+ partnerük nemi szervét simogatják kezet mosnak utánna, kajálnak stb. attól még a vírus rajtuk marad?

janper 2009.10.10. 19:25:54

@rou: mellelottel. Az AIDS virus rendkivul gyorsan pusztul szabad levegon. Szoval egy AIDSessel kezet fogni, egyutt enni, ilyesmi, teljesen biztonsagos.

nem akar az ökörcsorda legelni 2009.10.10. 19:35:55

ezekszerint akik a természet lágy ölén (szabad levegőben dugnak) azok biztonságban vannak?

janper 2009.10.10. 19:46:27

@nem akar az ökörcsorda legelni: ha a farkad csak a levegovel erintkezik, akkor persze. De azt en nem neveznem dugasnak.

the as · http://thelongestlistofthelongeststuffatthelongestdomainnameatlonglast.com/ 2009.10.10. 20:17:55

A nemi VALADEKOKban van/lehet HIV virus, nem a nemi szerven, szoval azert ez jelentos kulonbseg. ver/ondo/huvelyvaladek, ennyi. nyal _talan_ minimalisan, gyakorlatilag nincs dokumentalt nyallal atadott fertozes, hacsak nincs nyilt seb a szajban (foghuzas pl), ami verzik. Nem kellett itt a hangulatot kelteni. A heti hat ovszer meg osszejohet ket kiados dugasbol is, ahol az ember tobbet.. pufogtat :)

Halál Bika 2009.10.10. 21:13:53

Hatlövetű fater és a cumi mami...
Ha jól látom, a mami nem fogaz :D

aaaaaaah 2009.10.10. 21:24:07

lehet hogy egyszer megprobalta? :D

the dragon (törölt) · http://rajottem.blog.hu 2009.10.10. 22:53:55

Megvallom sem az AIDS-hez, sem az úgynevezett homoszexuálisokhoz nem értek különösebben, ezért nagyon örülnék, ha valai elmagyarázná, pontosan miért is kéne utóbbiakat "megmentei" az előbbitől... Így az egész reklám tök zavaros.

blarke 2009.10.11. 00:17:10

ilyen számlálóhoz mérve magam, negyven évesen meg fogok halni?

everyday_normalguy 2009.10.11. 01:31:13

@the dragon: Ó de vicces, ó de frappáns. Gondolom, ezután a szuper kis komment után jót derültél a saját elméd élességén, dörzsölgetted a markodat, és elégedett vigyorral az arcodon szenderedtél el. Lehet, ezt sokan szánalmasnak tartanák, de azért neked egészségedre.

the as · http://thelongestlistofthelongeststuffatthelongestdomainnameatlonglast.com/ 2009.10.11. 10:35:20

@everyday_normalguy: az a legszomorubb, hogy az ilyen korlatolt idiotak miatt igazan borzalmas betegseg a HIV. A fertozest mar jol lehet kezelni, a megbelyegzettseget viszont nem.

FayeFaye 2009.10.11. 10:55:08

Mar azert sem hulyeseg a reklam, mert Amerikaban pl. nagyon terjednek az idosek kozott a nemi metegsegek, mert a Viagranak es jo egeszsegnek koszonhetoen meg 70 evesen is aktiv nemi eletet elnek, de sokan azt hiszik, hogy ha nem eshetnek teherbe akkor felesleges vedekezniuk. Persze ebbe senki nem szeret belegondolni.

the as · http://thelongestlistofthelongeststuffatthelongestdomainnameatlonglast.com/ 2009.10.11. 11:43:35

@FayeFaye: lasd meg: fogamzasgatlot szedo lanyok ertetlensege az ovszert illetoen :)

the dragon (törölt) · http://rajottem.blog.hu 2009.10.11. 11:45:01

@everyday_normalguy: @the as:

Halljátok e, titeket aztán nem tanított jómodorra édesanyátok! Ha valaki nem fél kérdezni, aziránt illik tisztességgel viseltetni, nemám holmi személyeskedő mocskolódásba fullasztani a párbeszédet! Egy cseppet sem lepne meg, ha ezzel a mentalitással mindketten szakközépiskolai fizikatanárok lennétek...

@FayeFaye:

Hetven évesen az ember legfeljebb akkor éljen nemi éltet, ha a partnere egy huszonéves leány!

everyday_normalguy 2009.10.11. 13:14:48

@the dragon: Na lássuk, mi az életszerűbb: az-e, hogy az aids-ről és a homoszexualitásról ne tudj eleget, vagy az, hogy édesanyámról? Akik szerint az utóbbi életszerűbb, azok megfeddnének azért, hogy a szádra vetted a nevét, de mindegy. Most már tudom, kiről szól az a vicc, hogy "Maga a tánctanár? Nem bassza meg, én az illemtantanár vagyok." Miért frusztrálnak ennyire a szakközépiskolai fizikatanárok? Mondhatnám, hogy biztos, mert testneveléstanár vagy, de nekem nincsenek előítéleteim tanárokkal szemben.

És akkor, hogy ne mondhasd, nem hallottam meg a segítség kérő szavad, íme egy-egy hasznos link a homoszexualitásról és az aids-ről:

1) hu.wikipedia.org/wiki/Homoszexualit%C3%A1s

2) hu.wikipedia.org/wiki/AIDS

Amennyiben az első link leírása alapján magadra ismernél, akkor meg kéne szívlelned a hirdetések üzenetét (azaz, használj gumit). Egyébként akkor is meg kéne fontolnod, ha ebben a leírásban magadra ismersz:

hu.wikipedia.org/wiki/Szexualit%C3%A1s

Mert a HIV minden ellentétes híreszteléssel szemben bizony nem a szodómia társadalmi szintű ellenszere, hanem egy vírus, amelyet gyakorlatilag bárki hordozhat és elkaphat, orientációtól függetlenül...

Nagyon szívesen...

the dragon (törölt) · http://rajottem.blog.hu 2009.10.11. 13:40:33

@everyday_normalguy:

Ellenszernek én sem mondanám, ilyen hatékonság mellett dőreség is volna, de a mellékhatás alighanem egy adekvát jelző... Egyébként köszönöm a felvilágosítást, úgy érzem ma is sokat tanultam a világ dolgairól!

everyday_normalguy 2009.10.11. 13:49:50

@the dragon: "Ellenszernek én sem mondanám, ilyen hatékonság (sic!) mellett dőreség is volna, de a mellékhatás alighanem egy adekvát jelző..."

Ebből a hozzászólásból nem csak az látszik, hogy gyorsan gépelsz, hanem az is, hogy egyik, nagylelkűen, a szellemi fejlődésed támogatása érdekében ajánlott szócikket sem olvastad el. Pedig érdemes lenne, szerintem tényleg sokat tanulhatnál belőlük a világ dolgairól.

Mivel ilyen kis pedáns vagy, még csak egy kérdés eldöntésében segíts: szerinted a te hozzáállásodra melyik jelző lenne adekvát: "geci" vagy "gonosz"?

the dragon (törölt) · http://rajottem.blog.hu 2009.10.11. 14:22:38

@everyday_normalguy:

Nana, engem nem lehet egykönnyen megvezetni, pláne efféle blőd alternációval! Természetesen a helyes válasz: "férfi".

everyday_normalguy 2009.10.11. 17:26:28

@the dragon: Jajj, ez is milyen jó volt. Ezért is kell bizonygatni, igaz-e?

csín rend szösz 2009.10.11. 17:47:26

Nem egészen értem, miért kell elnéznem, hogy az egyik legszínvonalasabb reklámblogon két egyértelműen homoszexuális zaklat egy heteroszexuális, igazi férfit nézeteiért.

Ráadásul rasszista megjegyzéseket is tesztek rá, ami tetézi ezt az egészet.

Szomorúan látom az intolerancia teljes hiányát!

És mi van, ha Dragon Úr eddig nem tudott az AIDS-ről? MAró gúnnyal veszitek körbe, és mire kiderül egy sulinetes AIDS-essel több!

Inkább arról beszélnétek ti homoszexuális lelki mocskok, hogy a pápa még mindíg nem állt az óvszer mellé! Így lehet az, hogy legutóbbi afrikai látogatásotokkor vallási eredetű meggyőződés alapján hímtagjára húzta ánuszotokat fél szomália!

everyday_normalguy 2009.10.11. 17:59:15

@csín rend szösz: Nem is gondoltam volna, hogy ezt felérnéd ésszel. Járj csak be továbbra is a gyárba, éld a szánalmas kis életed, próbálj meg nem belebeszélni a nagyok dolgába, és ilyen baromságokat továbbra is csak álnéven írj. Ja, és ha akkora nagy férfiak vagytok a kis haveroddal, akkor nőzzetek már be, nagyon rátok férne.

Csak a magam nevében beszélhetek: igazi férfi vagyok, és egy igazi férfit szeretek. Igaz, veletek ellentétben nem érzem szükségét, hogy állandóan ezt bizonygassam. Természetesen semmi bajom sem a heteroszexuálisokkal, sem a keresztényekkel, sem a pápával, meg egyáltalán senkivel. A homofóbiával, azzal van bajom, és szóvá is teszem, amikor csak szükségesnek érzem.

De nem írok többet, mert lefogadom, a te képességeidet már ennyi értelmes szöveg értelmezése is meghaladja. Ha már ennyitől is lefagyott volna ez a szerencsétlen, kérem a környezetében lévőket, hogy hesegessék el a szája elől a legyeket. Köszönöm.

the dragon (törölt) · http://rajottem.blog.hu 2009.10.11. 18:06:11

@everyday_normalguy:

Jólvan, megértettem, és én a magam részéről elnézést is kérek. Ramónnak pedig küldöm a puszit!

csín rend szösz 2009.10.11. 18:12:45

@everyday_normalguy:

Dragon Úr nem haverom, de már szembántó a stílusod.
Ez volna hát az a híres kellem, és elegancia amit a homoszexuálisokról terjesztenek!

Nem beszélve a toleranciáról, melynek hírét-hamvát nem látom megnyilvánulkásaitokban.

Remélem is, hogy nem válaszolsz, te ocsmány lélek, te érzéketlen tuskó, te homoszexuálisok szégyene!

everyday_normalguy 2009.10.11. 18:19:48

@csín rend szösz: Akkora szerencséd azért nincs. Csak a kommenten belül figyelek a szószámra, nehogy tényleg lefagyjál, mert akkor nem tudnád tovább égetni itt magad.

Nagyon gyakori hibát követsz el, de nem baj, mert látom, melengeti ez az egyszerű kis lelkedet: az intoleranciát (jelen esetben a homofóbiát) nem SZABAD eltűrni. Az intolerancia (jelen esetben a homofóbia) elleni fellépés éppen hogy toleráns dolog.

csín rend szösz 2009.10.11. 18:31:45

@everyday_normalguy:

pontosan miből látod, hogy én hetero vagyok, te szerencsétlen!
Szégyen vagy, szégyenletes, amit csinálsz, és elszomorít, ahogy itt viselkedsz. Ezért utálják a homokosokat! Bárki, aki hetero kutúráltan megszólít egy homokost az a homokosok segítőtársa. Itt most dokumentáltan letámadtál egy segítőtársat.

Hatalmas csalódás nekem ilyet látni!

the dragon (törölt) · http://rajottem.blog.hu 2009.10.11. 18:33:40

@everyday_normalguy:

Hát őszintén szólva nem is tudom... csín rend szőrnek abban alighanem igaza van, hogy egy hozzád hasonlótól inkább valamifajta áldozati póz lenne elvárható hasonló esetben... Például, hogy térdre ereszkedsz, vagy kapásból négykézlábra...

everyday_normalguy 2009.10.11. 18:43:03

@the dragon: OK fiúk, minden elismerésem. Erre most tényleg nem tudok mit írni. Ezt passzolom, de komolyan. Talán majd a következő komment...

Talán csak annyi, hogy én szerintem nem illik hozzám az áldozat szerep. Ezért nem is szoktam belemenni olyan helyzetekbe. Ahogy most se. Sőt, eddig azt hittem, ti vagytok a szegény áldozatok, akiknek én rontottam neki az erkölcstelen létezésemmel.

Meg még csak annyi, hogy vajon hogy lehet, hogy két "igazi hetero férfi" és egy meleg pengeváltása során pont a tökös heterok élnek explicit homoerotikus képekkel?

Nem hiszem persze, hogy minden homofób látens homoszexuális, csak gondoltam, ez a közhely talán überelheti az általatok felsorakoztatott buziközhelyeket.

Másrészt viszont... Azért néhány homofób még lehet látens buzi.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.10.11. 18:47:53

Srácok, most már azt hiszem, mindenki elmondta amit akart a témában. Kérlek benneteket, hogy a további személyeskedést inkább e-amilben folytassátok, ha nagyon muszáj. Én innnentől kezdve minden nem a reklámhoz kapcsolódó hozzászólást moderálni fogok. Kösz a megértést.

the dragon (törölt) · http://rajottem.blog.hu 2009.10.11. 18:52:44

@everyday_normalguy:

Na jó, most aztán álljon meg a nászmenet! Eddig is többször túlléptél a jóizlés és a jóérzés határán, de ez a "meleg"-ezés már tényleg bicskanyitogató! Öregem, a meleg egy adott jelentéstartammal bíró szép magyar szó, melyhez gyermekkorunk óta kellemes képzetet társítunk, például gyakorta az anyai szeretet jelzője... Kérlek tartsd ezt tiszteletben, ha már magad is szomjazod a toleranciát!

the dragon (törölt) · http://rajottem.blog.hu 2009.10.11. 18:55:05

@reklámbuzi:

Értve, és jogos. A reklám egyébként elég borzasztó, mentségére szóljon, hogy nem kívánja túllépni szubkultúrája határait...

everyday_normalguy 2009.10.11. 18:59:08

@reklámbuzi: Szerintem is jogos a kérés. Ezért nem is válaszolok kedvenc toposzom, a "meleg" szó visszakövetelésének újbóli megjelenésére. Aki akarja, magától is végiggondolhatja, miért is - minden személyeskedés nélkül - téves ennek a követelésnek a logikája.

csín rend szösz 2009.10.11. 19:50:21

látod, már a moderátor is rádszólt te normalguy

szégyenld magad, te szörnyeteg!

everyday_normalguy 2009.10.11. 19:55:08

@csín rend szösz: rád is szólt. akkor te is "szégyenld" (sic! :D) magad.

csín rend szösz 2009.10.11. 20:16:19

@everyday_normalguy:

gyere át a rájöttem blogra, ha nem vagy gyáva, ott elbeszélgetünk!

csín rend szösz 2009.10.11. 20:18:34

@reklámbuzi:

kedves reklámhomokos !

egy ilyen fontos témában mint a szexualítás, törvényszerű, hogy a téma továbbpörgött. Vedd kérlek műhelymunkának ezen társalgást. Részemről melleted állok és biztosíthatlak, mélységesen egyetértek veled. Az ilyen személyeskedés nem kívánt a magyar blogtérben, de nemám!

Archenemy 2009.10.11. 22:12:50

Büszke vagyok Rátok, gyerekek!

Yvettebabacool 2009.10.12. 02:20:04

fijukak, recskazzatok, ahhoz nem kell a gumi (egyebkent a london marka mellett torok landzsat), es aidset sem kaptok a jobbosmarcsitol.

Udo von Raumschiff · http://udomongya.blog.hu/ 2009.10.12. 14:10:13

@reklámbuzi:
Ügyrendi hozzászólás: Az emberöltő nem egy emberi élet hosszát jelenti, ahogy te használod a posztban. Az emberöltő egy generációváltásnyi időt jelent, eredetileg 20-25 évet, ma a gyermekvállalás kitolódása miatt inkább 25-30 évet...
Bocs.

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.10.12. 16:26:33

A reklám nagyon jópofa és figyelemfelkeltő, sőt mi több vicces is! Bár a számok az átlaghoz képes túlzóak, de azért elhisszük! :)

boogieee · http://www.pallas70.hu/logisztikai-ugyintezo.php 2009.10.13. 16:21:52

szeretem az ilyen ötletes és kreatív reklámokat!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása