Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A tévénézés minden bajt elfeledtet

Az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy nem tudatosan, de szépen lassan szinte nullára csökkentettem a tévénézéssel töltött időt. Ha bekapcsolom, legfeljebb valamilyen sportesemény miatt teszem, emellett szinte kizárólag filmeket vagy sorozatokat nézek, azokat viszont nem a műsorhoz igazodva, hanem a netről leszedve akkor, amikor nekem alkalmas. Ezzel nem vagyok egyedül, egyre többen fordítanak hátat a tévéműsoroknak, ezért mindig meglep, hogy a legsikeresebb műsorok még mindig milliókat tudnak megmozgatni.

Ennek egyik oka talán éppen az, amire a Sky HD csatorna legújabb reklámja is épül. Vagyis hogy ha tévét nézünk, akkor kikapcsol az agyunk, nem foglalkozunk a problémáinkkal, és csak rágjuk az elénk tett rózsaszín vizuális rágógumit. A reklámfilmben néhány pórul járt tévénézőt mutatnak be, akik minden problémájuk ellenére boldogan nézik a Sky HD adását, és teljesen megfeledkeznek nem mindennapi gondjaikról. Ezt rádásul a Que Sera, Sera című dal átköltött szövegét énekelve teszik, amitől az amúgy is elég abszurd jelenetek még abszurdabbá válnak. Nem állítom, hogy az év reklámja, de vasárnap délutáni hangulatjavítónak tökéletes. 

Címkék: humor tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr571578170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fumar sharif (törölt) 2009.12.06. 18:11:45

Que sera sera lesz az az ismert dalocska

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.06. 19:53:03

Én mondjuk azt hittem, hogy a felszarvazott ürge kinyírja a másik kettőt :D

Amúgy meg ne tartsatok TV-t otthon. Tök feleslegessé vált, mióta NET is van...

Bivalyrobi 2009.12.06. 20:52:24

Hajjajj a boldog szocializmus, amikor volt hétfön TV szünet (állítólag az a f.. Mitterand okvetetlenkedett, hogy mi az, hogy nincs TV adás hétfön és azóta van). Én legszívesebben baltával vágnám szét az összes tv t, de ugye akkor a nyugdíjas-kommandó fellázadna.... Kell e népnek-plebsnek az ingyencirkusz, különben még lázadna...

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2009.12.06. 21:36:28

Kedves blogíró!

Ez valóban a Ahogy lesz, úgy lesz című sláger, amit magyarul a kiváló Hollós Ilona interpretált. Az eredeti előadó Doris Day volt.

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

boogieee · http://www.pallas70.hu/logisztikai-ugyintezo.php 2009.12.07. 08:23:59

Szerintem ezen nincs is mit csodálkozni. A kereskedelmi és a köztévé műsora pocsék, egy nagy halom szemét, van egy két hír és ismeretterjesztő csatorna, amin el lehet kapni elég jó műsorokat, és ennyi, kifújt! Kár az áramot és a z időt pocsékolni a tévé bekapcsolásával!

Loop · http://www.autostat.hu/ujdonsagok 2009.12.07. 15:45:33

beteg reklám, de jó :) nekem bejön

girosz · http://www.girosz.hu 2009.12.07. 18:13:28

Engem kissé elszomorít, úgy tálalja a dolgot, mintha tökjó megoldás lenne.
Én a magam részéről néhány éve száműztem a TV-t. Előtte nem hittem volna, de a legapróbb mértékben sem hiányzik.
Azóta inkább netfüggő vagyok :)

borsics_aa · http://minerva-szki.hu/ 2009.12.08. 13:04:22

Ritkán van időm tévét nézni, elég sokat dolgozom, és mikor már hazaértek nincs időm rá, de ha nagy ritkán bekapcsolom úgy elvonja a figyelmemet. Na nem azért, mert annyira érdekes, hanem mert annyi baromság van benne, hogy egyszerűen lehetetlen nem felfigyelni rá!

tlacee 2011.01.06. 14:01:09

erdekes. vidam kis agymosott emberkeknek valo reklam. jol beleillik abba a kepbe, amit a valo vilagos, bigbraderes kornyezxetben megszoktunk...a valo vilagot ok teremtik, te foldi halandokent meltoztassal abba hinni, es fizetni erte. valamiert elterjedt ez a modozat a musorszolgaltatok koreben, hogy elvonatkoztatva a mindennpoktol, adasaikat kulon vilagkent, lehetoleg gondtalan, konnyu kozegkent hintik elenk. valoszinu, hatasos reklam, ha nem is vesszuk komolyan, az erzest asszocialjuk a szolgaltatoval.

J. Ági 2011.01.07. 17:44:34

Első megnézéskor mosolyogtam a kisfilmen, de miután elgondolkodtam alaposabban rájöttem akár engem is ábrázolhatna. Ténylegesen átéltem már olyan pillanatot, hogy jólesett leülni a TV-elé és megnézni egy filmet, vagy egy műsort s ügy éreztem megszűnt a külvilág, pedig egyáltalán nem szoktam sokat TV-ni. Ez a felismerés vegyes érzelmeket váltott ki belőlem, egyben ijesztő, hogy mennyire át tudják mosni az agyunkat a műsorok szerkesztői, de megnyugtató érzés is, hogy a mindennapok gondjaitól egy kis időre meg lehet szabadulni csak nem kell túlzásokba esni…..
Egyeseknek a tévézés olyan mint a drog, már szinte elszállnak tőle.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása