Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Segélyvonal szűzeknek

Még mindig szűz vagy? Akkor hívd a képen látható telefonszámot, ahol garantáltan segítenek megszabadulni ettől a problémától. A Sony megrenedlsére készített óriásplakátok a The virginity hit című, hamarosan a mozikba kerülő filmet reklámozzák. A mindössze 2 millió dollárból leforgatott tinifilm sztorija nem éppen összetett. Három srác segít egy negyediknek elveszíteni a szűzességét, ami aztán nagy nehézségek után sikerül is, a srácok pedig filmre veszik a jelenetet. Nem tűnik túl izgalmasnak, de ettől a célközönség még fogadhatja jól, az Amerikai piténél sem számítottak igazi kasszasikerre. via: adrants

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr302271831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hangyasav 2010.09.09. 09:15:27

A film történetét nem kommentálnám, de a reklám zseniális. Majdnem üti azt az Új Zéland-i szextoy kampányt is! A "Toll free" nagyon ott van!

Elképzelem, ahogy az amerikai délen, a Biblia-övben kiteszik ezt a plakátot a bevásárlóközpont mellé, a baptisták meg egymás után futnak bele az előttük fékezőbe...

trium 2011.01.07. 23:42:56

Én a filmet nem láttam, de sztoriját olvasva, nem is fogom. A reklám mondanivalója eljut a célcsoporthoz. Az én izlésvilágomnak sok, véleményem szerint az ember intimitása nem plakátra való és ha én egy ilyen plakáton látnék egy filmhirdetést, bitos, hogy nem nézem meg a filmet.. Ennek ellenére, hatásos a reklám, elképzelem, ahogyan valaki meglátván elöveszi a telefonját és tárcsázza a megjelenitett telefonszámot.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása