Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Beckham, Ronaldo vagy Nadal szexibb fehérneműmodell?

 

Sok férfi meglepetésére a sex sells vezérelv az ellenkező irányba is működik, vagyis nemcsak meztelen csajokkal, hanem félmeztelenre vetkőzött férfiakkal is könnyebben el lehet adni bizonyos dolgokat. Merthogy bizony nemcsak mi, férfiak legeltetjük szívesen a szemünket a női domborulatokon, a nők is előszeretettel legeltetik a szemüket a félmeztelenül pucsító férfi celebeken. Ennek egyik bizonyítéka az Armani sok éve tartó, kampánya, amelynek keretében sorra vetkőztetik kisgatyára a sportvilág szexisebb tagjait. Az első igazán nagy port kavaró kampányarc, illetve kampánybré David Beckham volt, akinek zoknival kitömött alsógatyás képe annak idején az addictot is megjárta. Őt egy másik focista, a végtelenül tenyérbemászó képű Christiano Ronaldo követte, akinek a képeiért megőrültek a nők. Utánuk nehéz volt hasonlóan ismert és rajongott sportcelebet találni, de azért ha nehezen is, de sikerült. Nadal alsógatyás képeiért már az addict facebook csoportjában is hálásak voltak a lányok. De nem lehet egyszerre három legjobb Armani pasi, itt az ideje, hogy eldöntsük, melyikükkel vásárolt be legjobban a cég. Szavazzatok, hogy kiderüljön,idáig ki a legszexibb Armani alsógatya modell! Ha pedig ezzel megvagytok, azt is írjátok meg, hogy kit látnátok legközelebb alsónadrágra vetkőzve a sportolók közül. Messi? Federer? A Klicskó testvérek? Esetleg Peter Crouch?

free polls

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr1002605580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olajbogyóka · http://psychogirl.blog.hu 2011.01.24. 12:09:19

Azért figyelembe véve, hogy férfi fehérnemű reklámról van szó, egy ilyen kampánynak a nők mellett (előtt?) jelentős célközönsége a meleg társadalom is :)

mézescsók 2011.01.24. 15:29:00

Elegem van abból, hogy minden jópasis képről valaki azonnal bedobja a meleg témát!
Én három fantasztikus testü férfit látok a képeken, akiken remekül áll az alsógatya, akár kitömött, akár nem! És nem szöszölök, hogy homo-e vagy sem, hanem hogy melyik tetszik jobban.
Eldöntöttem: egy voks Nadalnak!!!

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.24. 16:00:51

4. Ngay Alekosz hófehér fecskében...?

venszivar 2011.01.24. 16:34:44

@mézescsók: Szerintem is mind a három jól néz ki.Bachkamnak még beraktak egy kiwit.Azt nem értem,hogy ha a nő tudja,hogy homokos a szépfiú,akkor miért tud áradozni,álmodozni róla?Mivel az a "szépség",más lyukra játszik,már eleve nem néznék s gondolnék rá.Én legalábbis olyan nőre egytized mp-ig se nézek,bármilyen szép is,ha tudom,hogy leszbikus.Azért én is tudom,hogy talán mi az érvetek...
Viszont azért írok,mert úgy kezdted,hogy feszült vagy s,hogy eleged van.Nekem is a sok buzi,leszbi degenerálttól!

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2011.01.24. 16:37:03

Egyelőre Rafa 57%-kal és 165 szavazattal vezet. Szegény öreg Beckham már nem kell senkinek?

mani07 2011.01.24. 16:39:26

Nadal nyert. Alonsot kellene meg fotozni, vagz Usain Boltot, esetleg hazait Ivancsik Gergot.

mézescsók 2011.01.24. 16:54:47

@venszivar: Azt írtad, "... mi az érvetek" (mármint, hogy hogyan tudunk olyanokra nézni, akik a hasonneműeket szeretik, ha jól értettem). Hát én sehogy, mert alapjából nem érdekel senki nemi identitása, kivéve akinek a nemiségéhez (férj, barát, szerető)van közöm. Mint ahogy alapból nem érdekel senki nemzeti, nemzetiségi, vallási, stb . jellemzője, tulajdonsága, adottsága - akármi - sem. Nem túl bonyolult ez: láttam három képet, azokon három jótestú pasit. Gőzöm nincs, hogy van-e köztük meleg, de nem is azért tették közzé a képeiket. És dehogy álmodozom róluk, van nekem saját különbejáratú ebből a fajtából és elégedett vagyok vele - úgy általában.

mézescsók 2011.01.24. 16:59:39

@venszivar: Ja, elfelejtettem: nekem nincs elegem a buzikból, általad degeneráltaknak nevezettekből, mert ld. mint fent. Nekem abból van elegem, ha a szöveg nem arról szól, amiről a kép, ha minden mögé odafűzünk valamit, aminek az eredeti ötlethez nincs köze. Van három kép, három férfi, különféle alsógatyák (bár eléggé egyforma szabásúak, úgyhogy nem volt valami ötletdús a tervező, de ez legyen Armani baja!)és melyik tetszik jobban. Ez volt a téma. Ennek pedig semmi köze ahhoz, hogy homokos-e Beckham.

venszivar 2011.01.24. 17:08:26

@mézescsók: Ne légy ilyen feszült!Beckhem meg csak nem homokos!?Újra terhes az a csontkollekció felesége,ne zavarjatok össze,mert még én is morogni fogok.Utálom a leszbiket,de még jobban a homókat s ennek semmi köze a képekhez.:DDDDDD

Rocks 2011.01.24. 17:54:28

Camille Lacourt, Benjamin Raich

Szabó Patrícia 2011.01.24. 18:11:09

és még a csajok sírnak, hogy elérhetetlen idolokat állítanak a pasik elé, ezért elbizonytalodnak, és önértékelési válsággal küzdenek.

régebben szerettem a pocakomat, de múlt nyáron már csak pólóban mertem vizibiciklizni a Balatonon. és ez egyre romlik csak. mondjuk, a csontom erős...

NIN|JA (törölt) 2011.01.24. 20:01:56

En csak akkor szavazok ha az ev szakembere lesz az egyik jelolt.;)

samtelen 2011.01.24. 23:56:46

Troy Polamalu a Pittsburgh Steelersből, főleg ha még a Super Bowlt is megnyerik. Az a hajkorona... :-)

NIN|JA (törölt) 2011.01.25. 06:45:04

@reklámbuzi: egy ugyes kezu sminkesre nincs szukseg?

AkinekSemmiSemTetszik 2011.01.26. 13:08:33

Hmm a nők szoktak férfi alsóneműt venni? :D Bár azon a szálon elindulhatnánk, hogy ha ilyen gatyát hord a párjuk, akkor rögtön lesz valami, amiben hasonlít Beckhamhez, meg Ronaldohoz...

Megnézném, hogy hogyan lőnék be a férfiakat, mint célközönséget. Női modelleken nem hiszem, hogy jól mutatna, bár lehetne alatta valami frappáns szöveg, ami arra késztet, hogy vedd le a csajról a ruhadarabot, és akkor mindenképpen jól jársz.

szkeptikus_ · http://twitter.com/szkeptikus_ 2011.01.27. 02:44:26

@venszivar: @olajbogyóka: @mézescsók:
A meleg-nem meleg témában mindig jól el lehet sütni a híres Kinsey-féle kutatást, miszerint az emberek szexuális orientációi egy hét fokozatú skálán jellemezhetők a legjobban, ahol a két végpont a teljesen hetero vagy homoszexuális viselkedésformát jelenti. Az általa vezetett kutatás szerint az emberek több, mint fele a két végpont között helyezkedik el. Ezt értse mindenki úgy, ahogy akarja. Nem én mondom. Kinsey.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása