Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A legbüdösebb reklám

Bár vannak alkalmak, amikor jól jönne, ha érezni lehetne a hirdetett termék illatát (nem véletlenül tesznek illatcsíkokat a parfümreklámokhoz) a mexikói DraftCB hirdetései esetében azonban kifejezetten jól jön, hogy még nem minden reklám szagos. Ezzel a sorozattal ugyanis a Luftal nevű, a bélgáz képződését megakadályozó szert hirdeti a gyártó. A sorozat egyes elemein olyan, irdatlanul büdös munkákat állítanak be álommelóként, amelyeknél a környezet szaga elnyomja a legbüdösebb szellentést is. A kórboncnokként, halárusként vagy éppen kukásként dolgozók a printek logikája szerint kiváltságos helyzetben vannak, hiszen szabadon, szégyenkezés vagy akár csak a lebukás legcsekélyebb veszélye nélkül könnyíthetnek magukon. Gyerekkoromban szerettem volna kukás lenni. Lehet, hogy annak idején a pályaválasztásnál mégiscsak rosszul döntöttem?

Címkék: morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr482732234

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A csontevő takonyvirág magánélete 2011.03.13. 17:53:22

Tudományos rovatunkban ezúttal egy beszédes nevű tengeri férgecskével ismerkedünk meg. Egészen bizonyosan virágos jókedvében volt 2005-ben az a két fiatal brit tudós, akik a svéd partok közelében felfedezték ezt a kis állatkát. Habár persze az is lehet...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

penelope garcia 2011.03.13. 22:32:08

fúúúúúúúúj
idáig bűzlik :)
szinte hallom, ahogy a kukáscsákó a kecmergéstől erőlködtében reccsent egy hatalmasat :D

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása