Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hajtsd el a makacs foltokat!

Fantasztikus print kampánnyal népszerűsíti magát Indiában a Tide mosószer, amely szerette volna megmutatni az embereknek, milyen könnyedén megbírkózik a makacs foltokkal. A reklám alapötlete egyszerű, a kivitelezés azonban zseniális ritkán jövök ennyire lázba egy sajtóhirdetéstől. 

Az indiai kultúra látványvilágához tökéletesen passzoló hirdetéseken óriási, papírból készült foltok vannak, melyeket az olvasók néhány mozdulattal könnyedén összehajtogathatnak. Az így kapott kis papírtasakok pedig 20 grammnyi Tide mosószert tartalmaznak, ezzel is azt sugallva, milyen kevés elég belőle egy csúnya folt eltávolításához. 

Az interaktív print óriási népszerűségnek örvendett az olvasók körében, amit könnyen meg tudok érteni. A reklám nem csak látványos és emlékezetes, de hasznos is, hiszen a kis tasak tartalmát le lehetett tesztelni a való életben is. A kampányt a mumbai Leo Burnett készítette. Minden elismerésem nekik.

Címkék: reklám print interaktív

2011.04.07. 09:30 Exo 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr602793487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

különvélemény 2011.04.07. 15:20:48

1:22
1 rúpia? Annyiért jöhet. :D

balazsman 2011.04.07. 15:58:56

origami indusoknak

viszont nem értem, hogy kerül mosószer a tasakba :o

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása