Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Valódi, életnagyságú Hot Wheels ugrató!

Az én gyerekkoromban az volt még a menő, akinek a volt igazi matchboxa, a Hot Wheels akkoriban még nem volt igazán ismert itthon. Azóta viszont a Mattel márkája hozzánk is betört, és minden gyerekkel megszerettette a fém kisautókat, na meg meg a hozzájuk tartozó narancssárga ugratókat, hurkokat, kilövőket és rámpákat. Az Indy 500 verseny programjához kapcsolódva a Mattel elhatározta, hogy ezt az élményt eggyel közelebb viszi a nézőkhöz, és egyvalakinek megvalósítja a gyerekkori álmát azzal, hogy az egyik legemblematikusabb V alakú, rámpával egybekötött ugratót megépíti a valóságban is, hogy egy valaki egy kocsival végigszáguldhasson rajta, és megdöntse a levegőben ugratás világrekordját.

A szerencsés fickó végül nem más lett, mint Tanner Foust, a Top Gear amerikai verziójának egyik házigazdája, aki mellesleg kétszeres drift bajnok is egyben. Ő ülhetett be a speciálisan átalakított Hot Wheels autóba, ami a félelmetes és egészen elképesztő látványt nyújtó rámpán leszáguldva 332 láb (kb 101 méter) távolságot tett meg a levegőben, megjavítva ezzel a korábbi Guinness rekordot. Az egész projekt lélegzetelállító, lenyűgöző és mesébe illő, még így a számítógép monitorán keresztül is átjön a mutatvány hangulata. A kampányt már hónapokkal ezelőtt elkezdték felvezetni, videókat és képeket (flickr album itt) tolva a készülő látványosságról, a hétvégén pedig végre is hajtották azt, magukkal ragadva sok ezer embert a helyszínen és sok milliót a tévék és a számítógépek képernyője előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr462944739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikk rivers 2011.05.31. 20:50:51

kiábrándító kivitelezés.
Ez egy egyszerű kaszkadőrmutatvány, amit csak a matricák tesznek hot-wheels-essé.
Legközelebb lehet hogy kisebbet fog ugrani, de "valósághű" játékautót (kívül fém, belül plasztik, homogén kialakítással) használnak, amit csak legurítanak, esetleg kilőnek a sárga pályán.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.05.31. 21:03:35

Igazából a nagy vízen innen nem is tudjuk mekkora sztár a Hot Wheels. Lényegében minden autós rendezvényen ott vannak, sőt saját Show társulatuk is van akik rendezvények betétszámaként hivatott népszerűsíteni a játékot.

01020304 2011.06.01. 17:23:48

Tegye fel a kezét, aki nem látott még ilyet!
Na, nem látom a kezeket.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása