Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hamarosan indul az AdRegatta!

Ad és Regatta? Csak nem valami reklámos huncutság, ahol vitorlázni lehet? Csak de! Hogy mi köze a a kettőnek egymáshoz? Ha szigorúan vesszük, akkor semmi, ha nem vesszük olyan szigorúan, akkor viszont nagyon is sok, mert a szervezők célja nem az, hogy a versenyen eldöntsék, ki tud a reklámosok közül a legfaszábban vitorlázni, hanem hogy egy fél- de inkább negyedkomoly versengés kapcsán egy újabb alkalmat teremtsenek arra, hogy a reklámszakma különböző szereplői közelebb kerüljenek egy kicsit egymáshoz, és a fedélzeten vagy éppen az esti bulin egy kicsit jobban megismerjék egymást, ami bizony nem ártana a néha nem különösebben összetartó reklámos közegnek.

Aki még nem hallott erről a rendezvényről, annak érdemes egy kicsit utánaolvasni a tavalyi versenynek, amelyen sikerült teljesíteni a kitűzött minimális célt (azaz hogy egy hajó se süllyedjen el, és senki ne fulladjon a Balatonba). Az egész jó kalandnak tűnik, ezért elhatároztam, hogy ha semmi nem jön közbe, akkor idén én is ott leszek Balatonkenesén, az egyik hajó fedélzetén, hogy megpróbáljam néhány bátorító rozé fröccs segítségével leküzdeni az elemeket és a rám törő tengeribetegséget, na meg hogy egyszerre szégyenítsem meg szűz vitorlásként a Cluso, a Laboratory és az Akció 360 kreatívigazgatóját! Ha tehetitek, gyertek el ti is a szeptember 17-én induló versenyre, (a jelentkezésről itt mindent megtaláltok), ahol egyáltalán nem kell tudni vitorlázni, mert ugyan lehet jönni saját hajóval is, de a többség a tapasztalt kormányosok mellé kerül beosztásra, ahol csak a kötelekbe kell kapaszkodnia. De ha valaki csak bulizni szeretne és az elemekkel való csatározást most kihagyná, az csak a bulira is lejöhet, a programot és a csapatot elnézve nagyot nem tévedhet. Ha nem tudtok ott lenni, akkor is kövessétek az eseményeket az AdRegatta weboldalán vagy a facebook csoportban. Balaton szelet mindenkinek!

2011.08.18. 12:45 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr473161460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása