Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Baktérium-marketing

Új értelmet nyert a viral marketing kifejezés, mióta a kanadai Warner Bros. Pictures mikrobiológusokat kért fel arra, hogy baktériumokat telepítsenek egy óriásplakátra. A különleges installáció a nemsokára mozikba kerülő Fertőzés című filmet népszerűsítette egy torontói bolt kirakatában.

A tudósok augusztus 28-án két nagy Petri-csészét töltöttek meg penicillinnel, penészgombával és pigmentált baktériumokkal. Az organizmusok szépen elkezdtek szaporodni, így pár nap után  kirajzolódott a film címe. A rendhagyó plakátok csak úgy vonzották a járókelők tekintetét, akik közül ötvenen ingyen belépőt is kaptak a premierre.

A CURB Media által gyártott billboard állítólag az első a kategóriában, de nekem úgy rémlik, mintha már láttam volna hasonlót. Ti mit gondoltok róla?

Címkék: viral reklám ambient

2011.09.10. 13:51 Exo 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr893215863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.09.10. 20:13:17

nagyon ötletes :) egy másik blogban is elsütötték, hogy ez az igazi vírus vagyis baktérium marketing :)

hallari 2011.09.10. 22:04:16

brrrr, nézni is rossz

Piszok Fred 2011.09.26. 14:19:17

Volt olyan billboard, ahol nem festékeztek, hanem a betűket lassan száradó ragasztóval nyomtatták az üres felületre... Kitették egy forgalmas közút szélére és napok múlva el lehetett olvasni a SMOG feliratot.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása