Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyönyörű reklám az Északi-sarkon

Bár sokan még most sem ismerik el hivatalosan, hogy az üvegházhatás eredményeképpen visszafordíthatatlanul és gyorsuló ütemben olvad az Északi-sarkot borító jégpáncél, a folyamat egyre egyértelműbb és bizonyíthatóbb. Kutatók már a nyár közepén jelezték, hogy drasztikus mértékben csökkenhet idén a jégmennyiség, egyes becslések szerint szeptemberre akár a felére is olvadhat a jelenleg még mintegy 10 millió négyzetkilométeres jégtakaró. A nyár hatásait bemutató méréseket néhány nap múlva publikálják majd, és hogy erre, valamint az egész problémára felhívja a figyelmet, a Greenpeace egy látványos kampányt szervezett.

Felkértek egy amerikai művészt, John Quigley-t, hogy alkossa meg az Északi-sarkon Leonardo híres Vitruvius tanulmányának óriás mását. A négy úszómedence nagyságú alkotás rézhuzalokból készült, amelyeket az akció után a Greenpeace tájékoztatása szerint természetesen újra felhasználnak majd. A gyönyörű alkotás szerintük azért jó szimbólum a klímaváltozásra való figyelemfelkeltésre, mert az olvadó jégsapkák az emberiség elevenébe vágnak, és a létünket, jövőnket fenyegetik, éppen úgy, ahogy a tanulmány is csak hiányosan készült el.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr283216528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.09.11. 21:21:46

akkor most ennek a műnek a középpontja az északi sarkon van? úgy értem pontosan az északi sarkponton? és már ott is folyékony halmazállapotú a víz? vagy valahol az északi sarkon (ami azért így elég nagy hely ahhoz, h az ember találjon egy ilyen jeges tócsát)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2011.09.11. 21:46:01

@mrbloodbunny: Nem, ha jól tudom az Északi-sarktól 800 kilométerre.

magyar ember teli szájjal 2011.09.11. 21:57:05

Na pont ez kell ahhoz hogy befagyjon a jég. A Greenpeace is kábé olyan mintha egy tetszőleges szdszkreatív lenne az élén, lásd kiskörúti fuck.

BejgliFolt 2011.09.11. 22:28:20

nem teljesen világos, hogy megcsinálták az egész rajzot, és akkor most ebből már elolvadt ennyi? vagy a parton csinálták ezt félkészen, és várják, hogy mennyi olvad el még belőle?

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.09.11. 22:37:30

Munkavédelmi felügyelő sajnos nem járt arra, hogy pár millió dollárra megbüntesse a zöldbékét, hogy mièrt küld biztosítás nélkül embereket az olvadó jégtáblára.

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2011.09.11. 23:12:35

Viszont az esőerdőkbe nem mernek elmenni leállítani a kitermelést,mert az veszélyes,erdőket telepíteni nem járnak,mert az nehéz meló(mennyire örülne már minden erdő tulaj,ha megjelenne 10-15 ilyen hülyegyerek,hogy ők akkor most ingyen eltelepítik azt a 15 hektárt,csak a csemetét adják oda hamar) Amit csinálnak az meg jó buli nekik-ennyi.

Crescendo 2011.09.11. 23:52:53

Felporgott a zold propaganda?

venszivar 2011.09.12. 00:34:54

de még milyen jó buli.....!egy parkba megállított,egy szép,csinos 20 év körüli.ránézésre,még ásó,kapa,de még gereblye sem igen volt a kezébe......támogassam a green picit,mondtam,jó.itt van egy ezres!ÁÁÁÁÁÁÁÁ az nem úúúgy!
egy évig,MIN.,havi ezer Ft......még jó hogy nem Frank.....
meg a retkes cigányok kukija NEM KÉNE?! takarodj,mondtam Olául.lehet,hogy ijedtébe bepisált!

Bélabáttya (törölt) 2011.09.12. 02:21:51

Kerek-perec megmondják, hogy ők nem akarnak semmi konkrét eredményt. Nem akarnak alternatív energiafelhasználáshoz tanácsot, technológiát adni, keríteni, megosztani senkivel (lenne mit, ha beletúrnánk). Nem akarnak valóban hasznos eredményeket elérni (az emlegetett parkosítástól, erdőbulitól kezdve a víztisztításon át a „környezetbarát” technológiák bevezetéséig). Bevallottan (jó, négyszemközt) tudomásul veszik, hogy a nagyvilágban jelenleg nincs ár/érték arányban jobb energiatermelési megoldás az atomerőműveknél, de biza lobbizni kell ellenük. Pusztán azért, mert ha felépül pár új erőművecske, akkor a kormányok nagyjából huszonharminc évekre elfelejtik az alternatív energiával kapcsolatos támogatásokat.

Így aztán két dolgot akarnak: a kormányszintű lobbizást és a látványos médiamegjelenést. Hát, köszike gyerekek, aszem, pont ezt várjuk tőletek...

max val, a bircaman · http://hurramilliomosleszek.co.nr/ 2011.09.12. 06:30:24

Komolytalan sötétzöld hisztéria. Emberokozta globális melegedés nem létezik.

Mukka · http://pozor.hu 2011.09.12. 07:33:33

es ehhez miert kellett muveszt fogadni? mernokot felkerni snassz? vagy a muveszet az oldvado jegfelulet megtalalasa volt, v mi?

de jo tudni, hogy a varosokban gyujtogetett penzek `jo` helyre kerulnek :) amellett hallott mar valaki itthoni greenpeaces akciorol, ami nem a hidhozkikotozos, utcan babakocsiban bombatologatos es tablaval felvonulos jelleguek voltak. tehat hogy pl felvesz 9kor 70 embert a moszkvan egy busz, mindenki kap zsakokat es szerszamot, es kimegyunk kitakaritani egy erdot?

ap · http://premiumlivesets.hu 2011.09.12. 11:17:21

@max val, a bircaman: maradjunk annyiban hogy létezik, csak túllihegték. nem felsőbb szinten megy a lobbi, hanem kihozták a médiába és miután a csapból is ez folyt már senkit nem érdekel. sajnos.
de azt hinni hogy 200 év ipari szennyezése, a többszázmillió naponta használt autó, a túlnépesedett föld semmilyen kihatással nincs a bolygóra az enyhén rövid látókörre utal. általános iskolás kémiatudással minimum sejthető hogy ennek következménye kell hogy legyen.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása