Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ne tegyük fel az apródra!

Apróhirdetés? Háhá! Ebben benn van az, hogy apró! Miben van még benne? Az aprópénzben! Á, nem jó, ez nem vicces. Nézzük tovább. Apród? Aha, aha, ez már jobb. Lehetne az apróhirdetési oldal neve az, hogy apród, és már az idegesítő kabalafigurán sem kellene gondolkoznunk. Szuper! Megvagyunk. De honnan lesznek itt emberek? Hát hirdetünk a tévében! Egy netes szolgáltatást? Miért ne, van egy csomó felesleges pénzünk. Valamit ezzel az apróddal kellene csinálni, de most nem jut az eszembe egyetlen szar szóvicc sem. Apród van apród? Nem jó. Tegyük fel, hogy az apródra az tesz fel... Hoppá! Ez az! Tegyük fel az apródra! Érted! A hirdetést az apród.hu-ra, a hirdetett cuccot meg az apród fejére. Na, azt hittem, nehezebb szülés lesz! Most már csak egy kellően hülyén vigyorgó törpenövésű férfit kell találni, meg egy jó torzító effektet a narrátornak, hogy végképp hülyét csináljunk magunkból. Szuper. A filmre, rendezőre, szereplőkre, díszletre nem költünk, ennek az árából majd inkább veszünk még két szpotot a Barátok közt szünetében. Na, megvagyunk, egy hét múlva már indulhat is a kampány. Te, nem is olyan nehéz ez a reklámkészítés! 

Címkék: hungarikum reklámbűntett reklámszemle

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr923319447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egygrafikus 2011.10.21. 15:46:17

Ezt nem a Klapka csinálta?

szegenydzsoni 2011.10.21. 16:19:16

Apropó, az Expressz meg egy gonosz cirkuszi törpével reklámoz.

airelle 2011.10.21. 16:22:27

Sponsored by jofogas.hu? :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2011.10.21. 16:42:27

tényleg nagyon rohadék :)) ez a legalja pedig, a ponty+haszongépjármű egy hirdetésben: oszkarsag.tumblr.com/post/7627524377/ezt-kulon-felvettem-nektek-a-pontyos (meg sem próbál profi lenni, viszont érezni ahogy takarította ki a szavakat, hogy miénl kevesebb szóval elmondhasson minél többet, gyakorlott apróhirdetés-feladó lehet :)))

Fashionistas 2011.10.23. 20:51:10

Még az is lehet hogy használni fogom! :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása