Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A legjobb ügynökségi ajándékok

Ismét túl vagyunk egy karácsonyon, a szeretet és ajándékozás ünnepén. Mint minden évben, a cégek idén is meglepték valamivel partnereiket, ügyfeleiket. Vannak, akik apróságokkal, mások pedig méregdrága ajándékokkal hálálták meg az egész éves együttműködést. A világ reklámügynökségeinek persze ilyenkor is – mint sokszor máskor – be kellett bizonyítaniuk, hogy mennyire kreatívak és érdemesek az ügyfelek bizalmára. Az Adweek reklámportálnak köszönhetően készült egy lista, melyben a legjobb ügynökségi ajándékokat válogatták össze. Ezekből szemezgettünk mi is: 

TBWA London - Adventi naptár

Kezdjük egy offline karácsonyi különlegességgel, melyet az angol TBWA London készített saját irodájának ablakain. A kreatív adventi naptárban 24 fiatal művész újévi jókívánságát láthatták az arra járók és a céges weboldal látogatói.

Campbell Ewald - Pimp my szán

A detroiti székhelyű Campbell Ewald nem ajándékkal, hanem egy igazán nemes cselekedettel kedveskedett az ünnep alkalmából. Úgy gondolták, hogy ezekben a nehéz időkben mindenkinek jól jön egy kis támogatás, még a Mikulásnak is. Így hát elhatározták, hogy megkeresik és segítenek neki.

Koko Productions - Szarból fuvola

Elég undorító és provokatív videóval ünnepelték meg az idei karácsonyt a vancuveri Koko Productions hangstúdió munkatársai. Az ügyfeleknek is kiküldött filmben bebizonyították, hogy bármilyen szar anyagból is ki lehet hozni a szép hangokat.

Wieden + Kennedy London - Személyes kórus

A londoni W+K nem szarozott, és egyből egy nagyon komoly ambient ötlettel örvendeztette meg a helyieket. A különleges installáció az ügynökség ablakába volt kihelyezve, és minden arra járó érdeklődő arcát behelyezte egy különleges kórusba. Nagyon komoly!

Viewpoint Creative - Így készült

A Massachusetts-i Viewpoint Creative videójában azt a tipikus és már már perverz folyamatot láthatjuk, miként elkészül az ügynökség karácsonyi képeslapja. Ismerős valakinek a szitu?

Mcgarrybowen - Daloló munkatársak

Kicsit megijedtem, mikor megpillantottam az amerikai Mcgarrybowen weboldalát, ahol az ügynökség dolgozói egy-egy ismert karácsonyi nótát adnak elő. De aztán betöltődött az első dal és megnyugodtam, pont annyira vicces, amilyennek lennie kell. Nézzétek meg ti is!

Mullen - Hulljon a pelyhes

Vajon milyen lehet Miami vagy Los Angeles hóesésben? Erre a kérdésre ad választ a bostoni Mullen reklámügynökség weboldala, ahol a Google Street View és egy egyszerű effekt segítségével bármelyik várost havazással sújthatunk.

 

Voltage - Marry beatbox

Egyszerű, de nagyszerű produkcióval örvendeztette meg a népet az amerikai Coloradoban található Voltage. A digitális ügynökség egyik munkatársa ugyanis profi beatboxos, így az ő tálalásában hallgathatunk végig néhány karácsonyi klasszikust.

Deeplocal - Digitális égősor

Egy igazán geek meglepetéssel készült a Deeplocal ügynökség az ünnepre. A direkt erre a célra lefejlesztett alkalmazással szépen villogó karácsonyi égősort alkothatunk, ha egymás mellé rakjuk Apple készülékeinket.  

Acart Communications - Paranoël Activity

A kanadai Acart Communications horrorisztikus vírusvideójától még most sem tértem észhez. Nem tudom mit gondoljak.
 

Nos, ezek voltak a legjobb külföldi ügynökségi ajándékok. De vajon mi a helyzet idehaza? Ha van bármilyen képes, videós vagy akár szöveges tartalmatok, írjátok és linkeljétek a kommentek közé.
 

Címkék: reklám film vírus karácsony

2011.12.28. 10:45 Exo 4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr93499871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása