Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Közösségi képregény az Axe-tól

Ígéretesnek tűnő reklámkampányt indít január 10-től az Axe. A férfi illatok nagymestere egy közösségi aktivitással növeli majd az imidzsét és mutatja be legújabb termékcsaládját. A kampány középpontjában az Anarchia nevű képregény áll, melynek történetét mi magunk alakíthatjuk. A történet szerint a képregény két “kísérleti illatról” szól, melyeket rászabadítanak a világra. Hogy ezután mi történik, az csak rajtunk múlik. Mi dönthetünk a főszereplő csajokról, a helyszínekről, a fordulatokról, sőt még képregény-figuraként is viszontláthatjuk magunkat a sztoriban.

A közösségi képregény ötlete és a hozzá passzoló vizualitás nekem nagyon tetszik. Ám ez a nagy szabadság veszélyeket is rejthet magában. Jól kell majd szelektálni a beküldött ötleteket, különben óriási hülyeségek születhetnek – különösen, ha kikerül 9Gag-re a dolog. Persze még az is megeshet, hogy egy fordulatos sztori kerekedik ki az egészből, de erre azért nem vennék mérget. Addig is, nézzétek meg a kampány beharangozó videóját és mondjátok el a véleményeteket!

Címkék: reklám vírus online

2012.01.05. 09:00 Exo Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr913520425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása