Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bankreklám, amitől pisilni fogsz

Már csak párat kell aludni és jön a Super Bowl, amerika legnagyobb sport- és reklámeseménye, ahol minden a fociról és a márkákról szól. Volkswagen, Nike, Doritos, Chrysler, Snickers, Coca-Cola, Go Daddy – csak néhány példa az állandó “fellépőkből”, akik minden évben sok-sok humorral, látvánnyal és őrültséggel kápráztatják el a nézőket.


Immáron megszokottnak számít, hogy néhányan előzetesekkel, mások pedig komplett reklámfilmmel rukkolnak elő a nagy esemény előtti hetekben. A 1st Bank az utóbbiak közé tartozik, így a szpotjuk pár napja már kering a világhálón. Mivel a bank számára ügyfelei a legfontosabbak, ezért reklámjában is nekik tesz szívességet: lehetővé teszi, hogy elmenjenek pisilni. Csak egy szó jut eszembe ezt a zseniális filmet látva: touchdown!

Címkék: reklám film super bowl

2012.01.28. 09:00 Exo 6 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr623899310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a_tom 2012.01.28. 17:24:39

Sose mértem mennyi időt töltök a WC-ben, de hogy 20mp-nél többet az tuti. Ha azt állítják hogy kimehetek nyugodtan, és utána elkezdődik mégis egy másik "hasonlóan érdekes" reklám, akkor átvertek. Végülis erre számít az ember egy banktól, tehát ez jó. Az őszinteség a "bizalom" alapja :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.01.28. 18:50:12

@nemDoktor a_tom: amellett hogy 20 mp eleg lehet egy gyors brunyalasra, ez nem errol szol
bar ertem az ironiat bankvonalon..

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása