Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alibi-generátor 2.0

Több mint 2 év telt el az argentin sörmárka, az Andes reklámkampánya óta, melyben egy igazán különleges alibi-generátorral kedveskedtek a barátnőik elől rejtőzködő férfiaknak. Az ambient eszköz tulajdonképpen egy hangszigetelt kabin volt, ami több száz hangot és háttérzajt tudott szimulálni. A pasiknak csak be kellett lépniük a kabinba, kiválasztani egy háttérzajt – például kórház – és máris mehetett a hanta. A zseniális kampány tucatnyi argentin és nemzetközi díjat bezsebelt, így sejthető volt, hogy lesz folytatás.

És így is lett. Az Andes 2012-ben visszatért, hogy még nagyobb hazugságokkal mentse ki a férfiakat a nem kívánt események és a kötelezettségek alól. Az érdeklődőknek nincs más dolguk, mint felmenni a sörmárka Facebook oldalára, kitölteni egy űrlapot és megadni a nem kívánatos szituáció (esküvő, szülinap, évforduló, stb.) időpontját. Mikor eljön az idő, profi színészek állítanak be a helyszínre, tűzoltónak, bűvésznek vagy vegyvédelmisnek álcázva, kimenekítik szegény delikvenst, majd kedvenc sörözőjébe szállítják a haverokhoz.

Az vitathatatlan, hogy az idei kampány már nem okozott akkora meglepetést, mint az első, de ettől függetlenül kijár az elismerés mindenkinek, aki részt vett a projektben. Nektek mi a véleményetek róla?

Címkék: reklám sör ambient

2012.02.20. 09:00 Exo 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr934137083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.02.20. 09:39:51

És a gorillajelmezes spanok a nemtudommelyik magyar sörreklámban?

Bélabáttya (törölt) 2012.02.20. 10:13:50

Ilyet csináltunk pár éve mi is az egyik cimbi szülinapi meglepetésbulijára.
Elég melós lehetett neki kimagyarázni később a munkatársainál (a főnökei be voltak avatva), hogy ugyan miért teperte le, vitte el bilincsben, csuklyában a készenléti rendőrség a munkahelyéről...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása