Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Charlie Sheent kiengedték a rehabról

A Two and a half men című nagy sikerű soroaztból nem véletlenül rúgták ki páros lábbal mindenki Topper Harley-jét. Ekkor úgy tűnt, hogy a drog- és alkoholproblémái miatt teljesen szétesett, és az alakításai helyett inkább csak a durván szétcsapott éjszakáiról és kurvázási szokásairól ismert színész pályája ezzel hosszú időre megfeneklett. Charli Sheent azonban nem abból a fából faragták. Pillanatok alatt összeszedte magát, és előnyt kovácsolt hirtelen jött népszerűségéből.

Az addig a reklámokban mellőzött színész szinte rögtön egy Fiat Abarth szpotban tűnt fel (amit a Superbowlon kellett volna leadni, de végül a Fiat túl keménynek ítélte), most pedig egy sörreklámban tűnik fel, egy teljesn rá szabott szerepben. Az éppen a rehabilitációs intézetből, (vélhetően) tisztán kilépő Charlie rémeket lát, hiszen akárhová néz, a legutolsó járókelő kezében is sörösüveget lát a nyílt utcán. Aztán persze jön a csavar a végén, aminek köszönhetően Sheen az öniróniájának köszönhetően megint jól jön ki az önégetésből, ahogy azt a Roast című - most már nálunk is futó - szívatós showban tette. Nem az évszázad reklámja, de jó felismerés és jó megvalósítás. Igyunk most Charlie Sheen egészségére! Ameddig köztünk van...

Címkék: humor pia

2012.04.24. 13:02 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr294470550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása