Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Verd ki a sört az automatából!

Elnyelte? Benyelte? Nem adja vissza vagy nem adja ki? Ki ne ismerné azt a tehetetlen érzést, ami ilyenkor keríti hatalmába az embert, aminek hatására legszívesebben akkorát rúgna, ütne, lökne a gépen, hogy az utolsó csavarig szétessen a rohadék? Mert ha nem is jön ki az üdítő, csoki vagy ásványvíz és a visszajárót sem köpi ki a jegyautomata, attól még jó érzés levezetni rajta a feszültséget. Ezt ismerte fel a Salta nevű argentin sörmárka, ami az ott nem éppen tipikus célcsoportnak, az ország azonos nevű, rugby-fanatikus régiójának szeretett volna kedveskedni.

Elkészítette a rugby rajongók álmát, a rögbimatát, ami csak akkor adja ki a sört, ha azt a pénz bedobása után egy szép ütközéssel (szaknyelven tackle) ki nem kényszerítjük belőle. Szó szerint ki kell verni belőle a sörünket, ami első hallásra hülyeségnek tűnhet, de a képeket elnézve és egy kicsit belegondolva, kifejezetten jó szórakozás lehet, amit a 25 %-kal megugrott eladások is bizonyítanak. meg is jött a kedvem hozzá, megyek, és kipróbálom a mellettünk lévő parkolóautomatán!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr554533139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hb 2012.05.24. 08:56:30

Ez fasza otlet. De azert ezeket a szamokat ne vegyuk komolyan a vegen. Sajnos a hirdetok ilyen otleteket nagyon ritkan vesznek meg, meg ha meg is csinaljak egyszer. Hany kocsmaban van soraoutomata? Hany kocsmaros akarna a jattot feladni, hogy ilyen sort aruljon?
Jo otlet, megcsinaltak egy helyen a filmet, bekamuztak a szamokat, es benevezik fesztivalokra. Sajnos.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása