Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Így álcázd a sörödet!

Aki volt kollégista, vagy lakott többedmagával albérletben, az tudja, hogy sört a közös hűtőben hagyni olyan, mintha mi magunk öntenénk ki az a lefolyóba. De persze sokszor még otthon sincs biztonságban a másnapi meccsre bekészített sör, mert bárki (és ez tényleg bárkit jelent a szomszédtól az anyósig) kedvet kaphat egy pohár sörre. Ezt ismerte fel az Andes sör, ami olyan megoldást kínál erre a problémára, ami teljesen összezavarja majd a hűtőajtónkat nyitogató illetéktelen behatolókat. 

Az Andes ugyanis a promócióban résztvevőknek olyan tároló alkalmatosságokat kínál, amelyekbe úgy rejthetjük el a dobozos, üveges vagy éppen kis üveges Andes söröket, amelyekben senkinek nem jutna eszébe keresni azokat. A hűtőbe pillantva az avatatlan szemek csak egy tököt, rizstejes dobozt, egy tál brokkolit vagy éppen egy vekni penészes kenyeret lát, így a bennük elrejtett kincs biztonságban van akkor is, ha nem lakatoltuk le a hűtő ajtaját. Persze megvan az esélye, hogy a kampány nem terjed majd úgy, ahogy azt a készítők szeretnék, hiszen a trükk csak addig működik, amíg csak kevesen ismerik azt. Így az Andes rajongók nem lesznek érdekeltek abban, hogy megosszák az ismerőseikkel a kampányt, hsizen híre, annál nagyobb biztonsági rés tátong majd a védelmi rendszerünkön...

Címkék: humor pia

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr644560732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2012.06.02. 16:39:33

Nagy ötlet, nagy poén, jó reklám. A penészes kenyeret kivéve, mert azt egyben vágnám a kukába, ha megtalálom. Ha netán az asszony látja meg, akkor lehet, hogy kidob mindent mást is a hűtőből, és fertőtleníti azt. :-)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása