Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elképesztően szép fozimezek

Az eb-re kijutott csapatok mezei között is vannak szép példányok, ha például valaki szeretne egy fekete holland vagy egy zöld német mezzel megdobni, semmiféleképpen se fogja vissza magát. Azonban ez eb-n túl is van élet, amire a Nike gyönyörű mezei és még gyönyörűbb mezcsomagolásai az élő példák. Ha valahol, akkor Brazíliában istenként tisztelik a játékosokat, és hatalmas kultusza van a klubcsapatok és a válogatott mezeinek is. Erre erősített rá a Nike azzal, hogy az egyes mezekhez külön, már-már művészi kidolgozottságú csomagolásokat is terveztek.

Az első példa az FC International vérvörös színű meze, amelyet úgy csomagoltak be, mintha az egy teli vérátömlesztő tasak lenne, amit jég közé tettek egy szállításra szolgáló hungarocel dobozban. Az ötlet és a kivitelezés egyaránt ötös, valószínű, hogy a szurkolók valóban a vérüket adnák egy ilyenért. A másik a brazil nemzeti mez, ami a maga egyszerűségével és letisztultságával szinte már egy valódi műalkotás. Hogy ezt bebizonyítsák, egy éjfekete képkeretben árulják a trikót, ami így valóban művészi hatást kelt. Az FC Bahia, azaz a brazil Bahia tartomány csapata, amelynek szurkolótábora az össze közül a legvallásosabb és legbabonásabb egy olyan csomagban kaphatta meg a mezét, amely tele volt különféle szerencsehozó kabalákkal az az arany patkótól a Szűz Mária amulettig.

A negyedik, a legendás Santos meze, amelynek leghíresebb játékosa Neymar (ő most a legnagyobb sztár, a nagy kérdés, hogy végre Európába igazol-e, és ha igen, akkor hová), ennek megfelelően vele igyekztek feldobni a hivatalos mezt. Ehhez egy életnagyságú és élethű nyomatot tettek a mez csomagolásához, arra emlékeztetve a rajongókat, hogy ez a csapat futószalagon ontja magából a hozzá hasonló félisteneket, akikre mindenki szeretne hasonlítani. Egy igazi fanatikus nem fogja kihagyni, hogy ezeket a csapatai előtt tisztelgő speciális kiadású mezeket megvegye. Ha az Etónak készítene ilyet valaki, én sem sokat gondolkodnék!

 

Screen shot 2012-06-12 at 12.16.50 PM.png

Screen shot 2012-06-12 at 12.16.24 PM.png

 

Címkék: design sport csomagolás

2012.06.13. 09:02 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr554583004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása