Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Virtuális kukkolás az Axe-tól

Az Axe legújabb kampányában nem hazudtolta meg önmagát. A “Kukucskáló kísérlet” nevű online aktivitás során kihasználták azt az ősi ösztönt, mely szerint a fiúk előszeretettel fürkésznek a lányok után. A történet Puerto Rico legismertebb szórakozóhelyein kezdődött, ahol a férfimosdókban QR-kódokat ragasztottak fel, ezzel pedig utat adtak a virtuális kukkolásnak. A kód az érdeklődőket egy rövid teaser videó után a márka Facebook oldalára terelte, ahol további filmeket nézhettek meg – feltéve, hogy megosztották az appot 5 pasi ismerősük között.

virtuális kukkolás.png
A eredmények önmagukért beszélnek: 23 %-a a célcsoportnak napi rendszerességgel kukkolt, a közösségi interakció 53 %-kal növekedett, 602 %-kal többen látták és szóltak hozzá a posztokhoz. A sok hűhó pedig egy központi üzenet átadásának érdekében történt: “Ne leselkedj, szeretkezz!” Elgondolkodtató.

Címkék: reklám facebook online app

2012.06.26. 13:30 Exo 4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr864612247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sákif za morro? 2012.06.26. 15:05:27

Az Axe célközönségét igen jól jellemzi ez a kis szösszenet....

odamondó 2012.06.26. 15:09:14

“Ne leselkedj, szeretkezz!”

Inkább:

"Ne bújkálj, ismerkedj!"

3dom'f'speech 2012.06.26. 16:42:58

az eredeti angol változat sokkal közönségesebb, a "to mate" ugyanis inkább párzást jelent
@Vérfürdő Bill: amúgy tényleg faék-egyszerűségű lélekkel kell rendelkeznie annak, aki ennek a butaságnak a terjesztésében részt vesz, mintegy önkéntes hirdetőoszlopként olyan videókért cserébe, amit milliószám talál fent bármely másik oldalon :) BRAVE NEW WORLD ;-)

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2012.06.26. 18:07:54

Legalább megtudtuk, hogy ezeket a posztokat nő írja, mert ez a fogalmazásmód ("megosztották az appot 5 pasi ismerősük között") nem eredhet férfitól.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása