Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Balesetmegelőző tükör

Hogy előzhet meg egy tükör baleseteket? Úgy, hogy megmutatja nekünk, milyenek is vagyunk egy-két pohár alkohol elfogyasztása után. Személytől függően a harmadik, negyedik rövid után bizony belassul az ember, és a reflexei nem úgy működnek, ahogy kellene. Ezt a hatást demonstrálta az Allianz biztosító Sao Paolo frekventált éjszakai szórakozóhelyein, ahol a mosdókban egy különleges tükröt szereltek fel. Valójában nem is tükrök voltak ezek, hanem jó minőségű kijelzők, amelyek egy webkamera segítségével mutatták meg, illetve "tükrözték vissza" a mellékhelyiségbe belépőket.

A gyanútlan vécélátogatók csak arra lettek figyelmesek, hogy valami nem stimmel, mert a tükörben nem úgy látszanak, ahogyan kellene, hanem úgy, mintha minden belassult volna körülöttük. A jópofa hatás aztán persze játékra ösztönözte őket, és integetni, forogni, pörögni kezdtek a tükrök előtt, élvezve a belassult hatást. Egészen addig, amíg fel nem ugrott egy reklámüzenet, ami épp arra utalt, hogy az alkohol így változtatja meg, lassítja be a reflexeket, ezért így nem szabad autóba ülni. 

Címkék: nonprofit ambient pia

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr234715783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2012.08.17. 10:39:29

Kimennek és elfelejtik az egészet, max. arra emlékeznek majd hogy volt egy vicces tükör. (meg ha isznak akkor vicces lesz a világ is)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása