Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vezess Audit iPad-en!

Megfogni a 30-55 év körüli üzletembereket nem egyszerű feladat, különösen az autóiparban. A kanadai Audinak és ügynökségének, a Zulu Alpha Kilonak mégis sikerült egy figyelemfelkeltő ambient akcióval bevonni a torontói öltönyösöket, akik egy különleges játékban tesztelhették az új Audi Quattro-t. Az autómárka az üzleti negyedben épített egy vájatvezetéses (slot car) versenypályát, ahol a miniatűr Audikat iPad-del lehetett irányítani, akár belső nézetből is.

audi1.jpg

audi3.jpg

audi2.jpg
Úgy tűnik, hogy a gyermeki én előcsalogatása bevált, hiszen a 2 hétig tartó verseny alatt több száz ügyvéd, tőzsdecápa és üzletember körözött a pályán. És mivel a rendszer videó formájában rögzített minden futamot, a játékosok akár meg is oszthattak a Facebookon a legjobb körüket. A leggyorsabb játékos pedig megnyerte a fődíjat, ami egy valódi tesztvezetés volt egy igazi versenypályán.

Nekem nagyon tetszik az ötlet, hiszen én is számtalan órát töltöttem ilyen autók “vezetésével”. Külön riszpekt az Audi Canada Facebook oldalának is, ahol folyamatosan közvetítették a versenyeket és a legjobb köröket. Így kell manapság kinéznie egy integrált kampánynak. Ugye ti is mentetek volna egy kört? 

Címkék: autó facebook ambient

2012.09.27. 12:42 Exo · 1 trackback 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr714806227

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.09.27. 14:45:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nick Leeson 2012.09.28. 09:06:57

Ez egy Bombaötlet volt! Ideje lenne már túljutniuk a marketingeseknek a ma általános töketlen reklámozáson! Ugyanis azzal már tele van a hócipője az embereknek!
Így kell ezt csinálni!

wale01 2012.10.02. 02:24:24

egyetertek, de nekem az otlet egyszerusege is kulonosen tetszett, hiszen melyik kisfiu ne jatszott volna kisgyerekkent jatekautokkal, es ime, az ugynokseg felelevenitette a felnottek szamara a gyerekkori emlekeket, ahogy tunik, nem kis sikerrel.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása