Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2012 eseményei egy látványos videóban

A Google immár harmadik éve összegzi látványos formában a rajta keresztülfittatott kereséseket és az azokból kirajzolódó tendenciákat. Idén is a Los Angeles-i Whirled ügynökség volt, aki elkészítette az egész évet összegző, gyönyörű és tanulságos videót, amelyben végigkövethetjük az idei év eseményeit, illetve azokat, amelyek sokak figyelmét keltették fel az interneten. A közel-keleti forradalmak, Felix Bauggartner, az Olimpia, a Sandy hurrikán, a görögországi államcsőd és még rengeteg kisebb-nagyobb, de egyaránt emlékezetes esemény sorjázik egymás után a videóban, ami nem véletlenül viseli a Zeitgeist nevet, hiszen egy sajátos lenyomatát adja egy év fontos történéseinek.

Különösen tanulságos lesz összehasonlítani majd több év távlatából a régiekkel és újakkal, amelyeket egyébként a Google ennek dedikált oladalán a Zeitgesten tehetünk meg. Érdemes az országok között Magyarországra kattintani, mert az itteni keresési eredményekből is egy egészen furcsa kép rajzolódik ki rólunk, és arról, mit tartottunk fontosnak 2012-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr804970296

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.12.18. 11:18:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DonJak 2012.12.18. 18:32:08

azért a google az goolge!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása