Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eladnád a lelked egy Merciért?

A múltkori jópofa Sonata reklám után ezúttal is a ma esti Super Bowl idejére időzített autóreklámról lesz szó, aminek a különlegességét az adja, hogy ezzel vezetik be a Kecskeméten gyártott, vadonatúj modellt, a CLA-t. Ez az autó annyira dögös, hogy azonnal beindítja az ember képzeletét, és már ránézésre is odaadná érte a fél karját. Vagy akár a lelkét is, mint a szpot főhse, akinek a Willem Dafoe által alakított ördög kinálja fel az autót cserébe. Hogy meggyőzze a főhőst, bepillantást enged a jövőjébe, ahol az autónak köszönhetően egymást követik a valószínűtlen, illetve a CLA volánjánál nem is annyira elképzelhetetlen jelenetek, amelyeket a Rolling Stones "Sympathy for the Devil" című száma fest alá.

Egy pillanat alatt a társasági élet középpontjában találja magát, Kate Upton és Usher között, hogy a rajongó lányoktól menekülve még félkézzel megnyerje az egyik Indycar futamot is. Elég csábító jövő, a srác már kész is lenne ráállni az üzletre, amikor kiderül, hogy annak ellenére, amit ez a kocsi nyújtani tud, az ördög és a konkurencia nagy bánatára potom 30 000 dollárért már vihető is, ami ha átszámítjuk, valóban elég jó vétel. Annyira, hogy én  valami ördögi trükköt sejtek a háttérben.

Címkék: autó látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr245054085

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2013.02.04. 19:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fashionistas 2013.02.03. 20:03:22

Szóval kint akkor 8 milla? Itthon meg 14??? ...Remek! I love Hungary

sagdiyev 2013.02.04. 06:37:16

@Fashionistas: Jo az 6,6 millionak is! Amugy ezt Kecskemeten gyartjak.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása