Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Felix ketchup halhatatlanná tesz

Mit csinál a művész, ha bezárják egy konténerbe? Szaftos portrékat fest ketchuppal. Nem, Nathan Wyburn nem őrült meg, csak a Felix ketchup kérte fel, hogy fesse meg a Facebook rajongóik arcképeit, a márka 50 éves születésnapja alkalmából. A pop-up festőműhely csütörtökig lesz megtekinthető Helsinki belvárosában, benne Nathannel, aki azt bizonyítja, hogy a ketchup nem csak művérnek jó, miközben épp halhatatlanná teszi a márka rajongóit. A festőnek biztos nem mondta anyukája, hogy "az étel nem játék", vagy, hogy "szépen egyél, vagy elveszem", mert korábban már megformázta Simon Cowellt lekváros-pirítósból és Lady Gaga-át is cukorból.

A cél eleinte az volt, hogy naponta tíz portré készüljön el, de ez már az első nap megbukott, a mindössze hat megfestett képpel. Ez mondjuk nem meglepő, mivel egészen részletgazdagra festi alkotásait a művész. Annak, aki részt szeretett volna venni a projektben, jelentkeznie kellett profilfotójával, de erre természetesen nem mind volt alkalmas: ha a kép nem volt elég kontrasztos vagy rossz szögből készült, rögtön kiesett. Aki elég szerencsés volt, hogy kiválasszák, megkapta az elkészült ketchup-portréját a Facebbok timeline-jára, a festésről készült time-lapse videóval együtt. És ha még a konténert is megkeresi a modell, a saját ketchup vigyora mosolyoghat vissza rá a konyhája faláról. Ti szeretnétek egyet?

1682599-inline-slide-2-felix-ketchup-drawings.jpg

2013.03.20. 08:30 foltin 6 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr135148426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SemBoga 2013.03.21. 08:19:54

ha a felix kecsáp szárad rá a tányérra, azt is el kell mosni, mielőtt berakom a mosogató gépbe?

TopiMedve 2013.03.21. 08:55:24

Bocs, lemaradt. Tehát a Felix soha nem volt finn vagy svéd, mindig is osztrák volt.
Az más, hogy 20 országban jelen vannak, ez esetben tehát nyilván a finnországi leányvállalat rendezte ezt az egészet.

Littlewood · http://mslittlewood.blogspot.hu/ 2013.03.21. 09:14:46

@TopiMedve: Nem tudom eldönteni, ez most komoly? Mindezt Topi Medve néven? A marketing-részleg tud erről?:)

TopiMedve 2013.03.21. 09:18:26

Kedves Luna, mi az, ami nem érthető? Lehet, hogy nem írtam elé semmit, de ha megnézed a Felix weboldalát, ezt a szöveget olvashatod, én csak copy-paste módszerrel beraktam ide.
Mi köze a nicknek a szöveghez? Semmi. Ahogy neked is érdekes nicked van, jól hangzik meg minden, de ez most mennyiben érdekes?

Nekem semmi közöm a Felixhez, sajnos vagy szerencsére, annyi, hogy ettem már olyat is, bár nem mindig olyat veszek.

De ha picit tovább is látnál az orrodnál, láthatnád, hogy folytattam a bejegyzést /sajnos véletlen elküldtem, mielőtt beírtam a többit/, ahol leírtam világosan, hogy miért idéztem a Felix oldaláról ezt a szöveget.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása