Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Durex feltalálta a legbiztonságosabb szexet

A legjobb fogamzásgátló a távolság. Az egymástól kilométerekre lévő partnereknél, ugye a legkisebb esélye sem  áll fenn a nemkívánatos terhességnek. Távolról viszont, testi kontaktust is elég nehéz teremteni, ezért lőttek az erogén zónák izgató ingerlésének. Valami ilyesmi járhatott a Havas Sydney fejében, amikor feltalálta a távtapogató alsóneműt a Durexnek, amivel teljesen új szintre emelte a webcam-szexet.

Ha az okostelefonod kijelzőjét kezded tapizni, az interaktív alsó apró elektromos impulzusokkal kezdi ingerelni a partnered - vagy egy perverz idegen - erogén zónáit. Fundawear nevű távtapogatós alsónemű nem csak távkapcsolatban élő pároknak okozhat kellemes perceket. Ha például az éppen tárgyaláson lévő partnerünket lepjünk meg pár véletlenszerű rezgetéssel, biztosak lehetünk benne, hogy viszonozni fogja kedves gesztusunkat, amikor épp a munkatársainkkal ebédelünk vagy kiállításmegnyitón bájvigyorgunk. A vibráló gatyeszokból egyelőre nem lesz tömegtermelés, de aki az ausztrál Durex Facebook oldalán elmondja miért van szüksége egyre, megnyerheti. Ti nyomkodnátok?

Címkék: humor szex durex

2013.04.23. 08:40 foltin 4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr1005242254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2013.04.23. 12:05:38

A sok áramütés hosszú távon impotenciát okozhat...

Szelid sunmalac 2013.04.23. 14:15:21

Kivancsi vagyok milyen a rovidzarlat.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása