Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Odaadnád a marketing büdzsét egy idegennek?

Sokszor láttunk már olyat, hogy a reklámra vagy videóklippre szánt pénzből nem egy előre jól megírt történetet forgattak, hanem fogták, és őrült módon eltapsolták az egész büdzsét, aminek az eredménye egy áldokumentarista stílusú vidó lett. A Volvo most pontosan ezt csinálta, cask az utca emberével. Ahelyett, hogy egy kifaszázott imázsszpotot forgattak volna, amit utána csilliárdokért futtatnak a reklámszünetekben, a marketingbüdzsét odaadták idegeneknek, hogy szórják el amire csak akarják. Az egyetlen kikötés az volt, hogy mindet el kell költeniük.

Az egész úgy kezdődött, hogy megkérdezték az embereket, mihez kezdenének ötezer fonttal, ha reggel 9 és délután 5 óra között el kellene költeniük. Ezután az öt legfrappánsabb válaszadót váratlanul felkereste az angol Till Atilla, és egy Volvo V40 R-Design-ba ültetve, Fogd a pénzt és fuss szerűen elvitte megvalósítani az ötezer fontos álmot. Az eredmény néha egészen unalmas, néha pedig egy bekonyakos-meggyezett óvodás délutáni rémálmán is túltesz. A rengeteg jótékonykodáson kívül volt, aki papagájnak öltözve snowboardozott, kecskemekegésből csinált popdalt (én megmondtam), vagy az épp arra járó utcaseprőt küldte Thaiföldre nyaralni. Az öt kiválasztott szerencsés egyike azon felül, hogy elmebeteg vágyait teljesítették, a közönség szavazatai alapján pedig még az autót is megnyeri. Ti mit csinálnátok 5000 fontnak megfelelő 1 757 975 forinttal?

Címkék: film reality autó

2013.04.24. 08:55 foltin 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr345244002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Namely 2013.04.24. 14:02:52

Visszaváltanám fontba. Kell a fenének a forint. Aztán betenném a bankszámlámra.
Na, én sem véletlenül nem vagyok marketinges.

Eltévelyedés · http://gumimacik.blog.hu/ 2013.04.24. 17:18:58

ezek nagyon bénák. A kecskeszámos ötletes, a többi nagyon sivár.
Lehet szervezni pizzafutár ralit. Vagy rádióállomás segítségével bármilyen tömegrendezvényt. Felbérelni pár csöcsös macát és a metró népét rávenni, hogy rendezzenek mini színdarabot velük a metróállomáson. Mindezt ofkorsz filmre.
Beváltani egyfontosokra és egy zsáknyit egyenletesen szétpermetezni valami téren, és felvenni ahogy az emberek kapkodják.
Venni egy számot, felénekelve, elmenni a legközelebbi napos tengerpartra és bikiniscsajokkal videoklippet forgatni.

Komolyan ennyire fantáziátlan volt mindenki????

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása