Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rendezz interaktív divatvideót

A hagyományos divatmárkák körülbelül félévente jönnek ki új kollekcióval, amiket valahogy kommunikálni is kell. Ha a ruhatervezés a kreativitásról szól, akkor nem árt ha a kollekció bemutatója is tartalmaz valami pluszt egy sima fotósorozatnál. De hogy lehet egy bemutató kreatív? Például ha interaktívvá tesszük és a felhasználók úgy alakíthatják, ahogy szeretnék.

Az Adidas Y-3 tavasz/nyár kollekciójának filmje úgy táncol, hogy te fütyülsz, vagyis pötyögsz. A http://www.y-3.com/ microsite-on minden egyes gombnyomásra egy új filmkocka indul el, amivel úgy játszhatsz, mint kisgyerek a karácsonyra kapott játékzongorával. Megválaszthatod ezen felül a klipek audiovizuális effektjeit is, és az egész performanszodból 30 másodperces filmet készíthetsz, amit Tim Hecker le is pontoz. Egy pszichedelikusan avantgard videót egészen könnyű összehozni, de ha jól nyomkodsz akár egy élvezhető darab is kisülhet belőle.

6_adidas_y3_interactive_film_more_effects_0.jpg

Címkék: video online divat

2013.05.02. 08:51 foltin Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr845260613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása