Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A legszebb apukás reklám

Nem tudom, csak valószínűsítem, hogy ezt a reklámot igazán csak azok fogják tudni átérezni, akik maguk is apukák (na jó, talán az anyukák is). Akinek nincs gyereke (pláne fia mint nekem), az kevésbé tud azonosulni azzal a végtelenül egyszerű, mégis óriási hatású üzenettel, amivel a Robinsons narancslé, illetve szörp célozta meg az apukákat. Mert egy apának nincs érdekesebb, izgalmasabb és élvezetesebb dolog mint a saját gyermekével tölteni az időt, játszani, viccelődni, mókázni vele, egyszóval nemcsak az apukája lenni a srácnak hanem a barátja is. Persze ez hatalmas kihívás és felelősség is egyben, aminek borzasztó nehéz megfelelni a mindennapi rohanás mellett. De ha sikerül, annál nincs felemelőbb érzés egy apának. Nálam nagyon-nagyon betalált film, egészen a hatása alá kerültem, nem is tudok hirtelen mit hozzátenni.

Címkék: apa

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr465287680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mokevar · http://copywrite.blog.hu 2013.05.08. 12:01:55

:) Azért itthon is voltak jó apukásak, a Pannon-nál, emlékeztek? Én ezeket még gyerek nélkül is megkönnyeztem anno, most meg gyerekkel pláne:
www.youtube.com/watch?v=add7SiU_axs
www.youtube.com/watch?v=ZB1cwgarbNw

Putz Patrik · http://ppf1.blog.hu 2013.05.08. 15:18:57

@mokevar: ezek tényleg jók voltak.

Ehhez a reklámhoz: most hogy vannak gyerekeim, látom, hogy jobb, ha nem a barátja vagy, hanem az apja. Persze akkor is lehet és kell együtt játszani.

a Zamboni nem egy tészta 2013.05.08. 17:10:46

Ez a barát/apa dolog nem válik élesen el. A pannonos reklámban pedig van egy borzalmas reklámsterilitás, ami miatt nem tudom átérezni.

A narancslé nálam +1

Tibor Pap 2013.05.08. 17:32:21

Már bocsánat, de a valaha volt legszebb apukás reklám címét David Abbot Chivas Regal reklámja birtokolja örökkön örökké...
blog.deepredd.com/creativity-inspiration/because-ive-known-you-all-my-life/

zdyzs 2013.05.08. 18:14:23

Elementárisan jó reklám. Én sem találok szavakat. Köszi!!!

mokevar · http://copywrite.blog.hu 2013.05.08. 22:03:05

@a Zamboni nem egy tészta: Reklámsterilitás? Ez egy olyan műfaji sajátosság. ;)

SarahConnor 2013.05.09. 08:07:32

Nem tudom, ez-e a legjobb reklám, de az biztos, hogy nagyon jó. Valahogy jót tesz az ember lelkének. A bizonyíték, hogy ha kicsit több kreativitás és érzés van egy reklámban, az ember hozzáállása is megváltozik az egésszel kapcsolatban. Nem érzem erőszakosnak, még egyszer megnézném, stb. Létezik, hogy az igénytelen, idegesítő, sőt buta reklámok hatásosabbak ennél? Nem hinném, csak azokat könnyebb elkészíteni.

Amúgy az én kedvenc (nem apukás) reklámom ez:
www.youtube.com/watch?v=mUCRZzhbHH0

2013.05.09. 08:39:10

Sajnos a reklám értékét erősen csökkenti a termék. Ha a Robinsont egyszer megkóstoltad, a rossz íz a szádban elveszi a reklám minden kellemes hatását.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása