Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szeretsz kocsiban aludni?

Napközben legjobbat aludni kétségtelenül a Forma-1-re lehet. Nem sokkal ebéd után, pont a délutáni szieszta idején, egy kis monoton zúgás és motorhang, az elalvás legjobb barátja. De durmolás tekintetében simán dobogós még a vonat és az autó is, mert ezek még ráadásul álomba is ringatnak. A könyöktámaszra nyálatcsorgatni, miközben ritmusosan ring alattunk a jármű, az egyik legjobb dolog, amit utazás közben csinálhatunk. A gyerekeket sem véletlenül ringatják: ha minden igaz, az anyaméhben töltött időkre emlékezteti őket, ahol ugyanilyen ütemesen lebegtek, az anyuka minden egyes lépésnél.

Ezt az erős insightot ki nem használni, erős hiba lett volna, és a VW nem is ment el a lehetőség mellett. A történetünk az éppen hazafelé tartó apukáról és a hátul angyalian alvó kisbabáról szól. A piros lámpánál automatikusan leálló motor viszont közbeszól, és minden megállásnál felébreszti szegény babát. A gondos apuka természetesen elkezd kiskapukat keresni, hogy meghekkelje a rendszert, de ez, mint kiderül nem is olyan egyszerű. A dráma és a geg harmóniájába még sikerült beleerőltetni egy összekacsintást egy másik kéken gondolkodó VW-es apukával is.Ti leállítjátok a motort a lámpánál?

Címkék: humor autó cuki

2013.05.29. 11:05 foltin Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr785331814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása