Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rajtad is múlhat egy ember élete!

A többek között az elsősegélynyújtásban jártas önkénteseket képző szervezet, a St John Ambulance legújabb kampányában arra próbál ráébreszteni mindenkit, hogy milyen kevésen múlhat néha egy baleset kimenetele. Sajnos én magam sem vagyok teljesen tisztában az elsősegélynyújtás minden részletével, és csak halványan derengenek dolgok a jogosítványhoz kötelező tanfolyamból, aminek köszönhetően a filmben látható szituációban valószínűleg hasonlóképpen reagáltam volna, mint ahogy az apa teszi. Talán épp ezért is volt rám nagy hatással a film, ami tulajdonképpen egyetlen, egyszerű ötletre épül.

De még ennél is jobban tetszett a kampányhoz tartozó microsite, ahol látványosan és hatásosan vezetnek be az elsősegélynyújtás, életmentés alapjaiba. Könnyen követhetően, már-már didaktikusan kell végigmennünk a vészhelyzetekben szükséges lépéseken, és ha ezzel nem is válthatjuk ki egy tanfolyam elvégzését, az itt szerzett tapasztalatok talán elegendőek lesznek ahhoz, hogy ha valaki ehhez hasonló helyzetbe kerül, ne veszítse el az önuralmát, és higgadtabban tudjon reagálni, na és hogy jelentkezzen egy ilyen tanfolyamra. Nézzétek meg mindkettőt, érdemes!

Címkék: nonprofit online egészség

2013.09.30. 12:04 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr345538043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása