Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezért ne te legyél a legrészegebb a házibuliban

A rendkívül szívszorító és elrettentő, autóban-szörnyethalós és részegen-gyerekverős kampányok között az új-zélandi Steinlager sör egy igazán vicces és üdítő darabbal rukkolt elő a mértékletes alkoholfogyasztás népszerűsítése érdekében. A művész legyél, ne a vászon című film és plakátsorozat kellő játékossággal próbálja megmutatni, mi a különbség a metálrészeg és a játékos kedvű részeg között.

Ha aludtál már be házibuli közepén akkor tudod az mivel jár: rekordgyorsasággal kerül elő a fekete filctoll és aztán már nem veled röhög az egész társaság... A kellően humoros és jól szerkesztett videóban igazán kreatív mintákat és figurákat láthatunk a buli tetőfokán beájult szerencsétlenekre firkálva. Miközben ezt nézzük, úgy gondoljuk ez velünk sosem történhetne meg, de azért jusson majd eszünkbe a karácsonyi céges bulin a hatodik jäger és a negyedik tequila között.

steinlager-beer-bald.jpg

steinlager-beer-thug.jpg

steinlager-beer-shirt.jpg

steinlager-beer-tears.jpg

Címkék: film sör humor

2013.10.10. 09:00 foltin 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr965561096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása