Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hülye preload videók

A Youtube preload videók hatékony elérést biztosítanak, az tény. Hogy mindenki utálja őket, az is tény. Egy szerencsétlen videót nem tudunk úgy megnézni, hogy ne üvöltene az arcunkba valami elképesztően bosszantó reklám, miközben a skip ad gombot ütögetjük ingerülten, ami meg csak számol visszafelé tüntetőleg.

A Colenso BBDO is jól tudja mekkora közutálatnak örvendenek ezek a spotok, ezért arra gondoltak, hogy valahogy szerethetővé kellene tenni őket. Vagy legalább kevésbé bosszantónak. A megoldás 64 egyedi kis szpot lett a Burger King-nek, ami a megnézni kívánt videóra reagál viccesen, miközben az 5 dezsős ajánlatot is elmondja. Win-win.

Címkék: humor online

2013.12.06. 10:48 foltin 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr555677487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2013.12.07. 08:38:15

Hála istennek én reklám-vakságban "szenvedek" (pontosabban élvezem ezt), úgyhogy hiába erőlködik a BK, nekem ugyanúgy csak egy 5 másodperces zaj marad (akusztikai és hírközlési értelemben is zaj), amit ki kell bírni, és amire újabb 5 másodperc elteltével már nem emlékszem. (Tudatalattival és társaival nem érdemes jönni: nálam ott sem marad meg. Hála istennek.)

rézbagoly 2013.12.07. 09:40:09

Milyen reklámok?

Még léteznek olyanok, akik nem használnak adblockot?
Hihetetlen.

p3d3str1an 2013.12.10. 09:39:57

az utóbbi időben nem is egyszer fordult elő, hogy sikerült a preloadnak megfognia, és végignéztem a reklámot... fejlődik ez a szakma is :)
(rézbagoly: igen, van aki szerint jó ha nem fizetni kell bizonyos dolgokért, hanem elég egy reklámot megnézni)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása