Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Itt az új Heineken reklám!

A Heineken reklámfilmek (The Entrance, The Date, The Switch) általában iszonyatosan jók, és nem csoda, ha mostanában már kifejezetten várjuk, hogy megjelenjen a soron következő. Többnyire egy-egy zseniális karakter köré épülnek, aki köré olyan sztorit és világot teremtenek, amiben élvezettel merül el az ember. Minden apró részlet a végletekig ki van dolgozva, minden apró poénnak meg van a helye, a zene pedig olyan aláfestést ad az egésznek, hogy csak utazni kell a filmmel és élvezni a hatást.

A legújabb reklámfilmjük is elég látványosra sikeredett, a hajóra felkerülő Robinson figura története tele van jópofa gegekkel és kellemesen őrült csavarokkal, amik olyan jellemzőek a Heineken kampányaira. A film fő üzenete, hogy mindenkiben van valami különleges, mindenkinek van egy legendás képessége, vagy ahogy Brian mondaná: Ti mind egyéniségek vagytok! Aki úgy érzi, hogy ő nem az, Heineken helyett igyon Giebelhofot!

Címkék: sör látvány Heineken

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr165769507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józan paraszt 2014.01.31. 11:01:12

Hova tűnt napokra a cikk, és a videó a Youtube-ról?

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2014.01.31. 11:45:10

@Józan paraszt: Legendás a figyelmed! Bocs a kellemetlenségért, koordinációs problémák voltak, de most már itt van, örüljünk együtt!

Józan paraszt 2014.01.31. 11:54:27

@reklámbuzi: Hátha más is rákeresne, a klipp címe: Heineken | The Odyssey Film, de ez egyértelműen a magyar Heineken sara. Ezen a címen viszont a teljes reklám található és teljes hosszában élvezhető a zene is: Noriel Vilela - 16 Toneladas.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2014.01.31. 12:15:17

@Józan paraszt: Szia! Köszi. Nálunk ezzel a címmel fut a film, ami a kampány fősora, úgyhogy nincs sár. A zenéért pedig külön kösz, ezt gyorsan be is linkelem ide.

Noreiel Vilela - 16 Toneladas:
www.youtube.com/watch?v=VSwbS9ICalQ

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.01.31. 21:40:33

Bár a sörük volna olyan jó, mint a reklámjuk!:-/

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása