Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két gyönyörű reklám szülőknek

Az elsőt a Cheerios készítette, ami nálunk legfeljebb méhecskéket énekeltet a filmjeiben, és tejjel-mézzel folyó kánaánt varázsol a gyerekek kistányérjába. Más piacokon egy kicsit komolyabban veszik és felnőttebbnek nézik a célcsoportot, amit a Super Bowlra készített kedves reklámfilmjük is bizonyít. Ebben nem akarják megmagyarázni, hogy honnan jön a méz, és hogy milyen boldogok lesznek tőle a gyerekek, hanem csak megmutatják, hogy lehet a része a mindennapoknak ez a gabonapehely. A történet lényege - anélkül hogy lelőném a poént - annyi, hogy apu a kislányának próbálja elmagyarázni a kis karikák segítségével, hogy nemsokára eggyel többen lesznek a családban, amire a kislány egésze meglepően reagál. 

A Másik reklámot a Promart lakberendezési áruház forgatta. Ebben egy kislányt láthatunk, aki első látásra nem törődik senkivel és semmivel. Nem úgy az apa, aki egy egészen szívmelengető módon mozdítja ki lányát ebből az állapotból. Tényleg megható reklám, és ismét azt emelném ki, hogy az áruház termékei nem szájbarágósan jelennek meg a szpotban, nem látunk a Promart bútoraival berendezett szobákat, csupán egyetlen apróságot, aminek segítségével egy kicsit könnyebb, boldogabb lesz az szereplők élete. Nekem mindkét reklám nagyon bejött, remélem nektek is tetszeni fog.

 

Címkék: humor kaja kedves lakberendezés Super Bowl

2014.02.06. 12:55 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr755794445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása