Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A legcukibb reklámduett evör

Screen Shot 2014-02-23 at 9.27.53.png

Ajándék lehet a Three mobilszolgáltatónak dolgozni. Hogy miért? Mert a márka szinte könyörög az őrült ötletekért. Hát milyen kampányt lehetne csinálni egy olyan őszinte szlogenre, hogy "We all need silly stuff!"? Persze, hogy totál hülyét. A Wieden & Kennedynek sem kellett kétszer monadni, és miután tavaly megőrítették a fél internetet a moonwolkozó pónijaikkal, ezúttal megalkották a reklámtörténelem egyik legemlékezetesebb duettjét.

Ezt egy kislány és a rózsaszín, segédkerekes biciklijének kosarában utazó macska alkotják, akik a Starship együttes We built this city on rock and roll című számát éneklik. Illetve nem éneklik, hanem szájszinkronizálják, teljesítményükkel köröket verve a Nagy Lászlót szavaló Rambóra, de még az Orbán hangján megszólaló Bajnaira is. Ezeket a fajta reklámokat (kezdve a Cadbury gorillájától a Skittles vagy az Old Spice legújabb őrültségeiig) vagy imádni vagy utálni lehet. Én a magam részéről szeretem őket, jó lehet, ha az ember direkt ügyfél megrendelésre őrülhet meg teljesen. Nektek bejön?

Címkék: telekom gyerek humor online elmebaj édibédi

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr205827769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása