Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Közeleg az 5. Smartmobil konferencia!

sm_14_logo.pngHihetetlen utat járt be a Smartmobil konferencia, amely annak idején egy egyszerű workshopként indult, aztán néhány év alatt a legjelentősebb hazai mobiltechnológiai és startup konferenciává vált. Hogy mi a titok? igazából semmi, a következetes építkezés, az évről-évre egyre nagyobb étvágy, a szervezők lankadatlan lelkesedése, a meghívottak bővülő köre, és a minden alkalommal szállított újszerűség és érdekesség. 

Az előzetes információk alapján idén sem lesz ez másképp. A Király utcai VAM Design Centerbe költöző rendezvényen két kérdésre keresik majd a választ. Az egyik, hogy merre vezet a mobiltechnológia útja, milyen lehetőségek állnak előttünk, a másik pedig, hogy lehet-e Budapestből regionális startup központ, és ha igen akkor hogyan. Ezekre a kérdésekre a világ vezető, New Yorktól Tel-Avivon és Londonon át Stockholmig terjedő sturtup központjaiból meghívott, igencsak neves előadók (Fej Schmuelevitz a Waze-t  Daniel Daboczy a Fundedbyme közösségi tőkebefektetői oldalt képviseli, de itt lesz Phuong Do a Layergloss alapítója is és David Scanlon, az Enterprise Ireland kockázati tőkebefektető cég vezetője is) segítségével keresik a választ, de a telekom szektorból (Marc Sommer, a Deutche Telekom európai marketing vezetője) és az ügynökségi piacról (pl. Jason Brush a Los-Angeles-i Possible-től) is érkeznek vendégek.

De nem csupán a több mint 100 előadó miatt érdemes ott lenni a SM'14-en, hanem már csak az egyedülálló  networking lehetőségek miatt is, amit nagyban megkönnyít a korai jelentkezőknek nyújtott kedvezmény, amellyel március 1-jéig 16.000 Ft+Áfás áron juthatunk jegyekhez. Akinek több információ kell a döntéshez, az a SM honlapján vagy a főszervező, doransky oldalán megtalál mindent. Én ott leszek, gyertek ti is!

 

2014.02.27. 15:20 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr595828168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása