Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zúzz Schwarzeneggerrel egy tankban!

Schwarzeneggert nézni, ahogy egy több tonnás tankban ülve a legkülönfélébb tárgyakat zúzza porrá? Mi lehet ennél jobb? Mondjuk, ha te is ott ülhetsz a tankban mellette! Ezt az élményt kínálja egy amerikai Omaze szervezet, melynek fő profilja, hogy életre szóló és egyszeri élményeket kínál, amelyre egy bizonyos összegért cserébe lehet jelentkezni. Nem kell megijedni, nem üzleti célú a kezdeményezés, mert az elkért pénz valójában donáció, mert az összegyűlt összeget egy ügy támogatására fordítják (ezúttal a hátrányos helyzetű iskolások kapják) .

Az ő legújabb akciójuk a fent leírt élményt kínálja a szerencsés nyertesnek, aki még azt is megmondhatja, mit szeretne kilapítani. Arnie mellett ülni lesz az igazi, de már a beharangozó videót is élvezet nézni, amiben a Terminátor a legjobb formáját hozza. Nem csoda, hogy hamar vírus lett a videóból. Ti mit pusztítanátok el, ha megnyernétek? 

)

 

Címkék: nonprofit online akció elmebaj

2014.03.13. 15:10 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr805858623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása