Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyönyörű reklám a Down-szindrómás gyerekekről

Down-kór. Ez a kifejezés a legtöbb embernek még mindig félelmetesen cseng, nem utolsósorban amiatt, hogy még mindig rengeteg tévhit él a Down-kórosokkal kapcsolatban. Sokan azt hiszik, hogy ezek a gyerekek magatehetetlenek, önálló életre képtelenek, és azt gondolják, hogy nem lesz erejük róluk gondoskodni. Pedig ezek a kicsik a világ legszerethetőbb, és legodaadóbb teremtményei, akik ezerszeresen megháláják a kapott szeretetet. Erre  próbálja meg évek óta felhívni a figyelmet az olaszországi Saatchi & Saatchi reklámügynökség. Tavaly egy igazán emlékezetes húzással jelentkeztek, aminek keretében ismert reklámokat forgattak újra Down-szindrómás szereplőkkel, a kész reklámokat pedig a rendes reklámszpotok helyén sugározták a Down-szindrómások világnapján.  

A március 21-én esedékes világnap alkalmából idén is egy megható szpottal rukkoltak elő. Ezúttal kedves Down-kóros gyerekekkel, fiatalokkal forgattak, akik azoknak a kismamáknak üzennek, akik most vagy a későbbiekkben kell hogy döntsenek a betegséggel diagnosztizált kisbabájuk megtartásáról. Ezek a fiúk és lányok maguk adják élő és eleven bizonyítékát annak, hogy igenis lehet teljesértékű életet élni így is, és nem igaz, hogy az ő életük kevesebbet érne bárkiénél is. Szerintem nagyon megható lett, aminek kapcsán szeretném megemelni minden olyan ember előtt a képzeletbeli kalapom, akiknek elég erejük és bátorságuk volt annak idején meghozni egy életre szóló döntést. 

Címkék: gyerek nonprofit

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr295867908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gombosné Ildikó 2014.03.23. 12:01:49

Én nem bántam meg,hogy 6,5éve megtartottam Viktória Vanda Downos kislányomat! Végtelenűl aranyos,szeretnivaló,értelmes kislány lett belőle! És nagyon szép! Megérte,és ha újra kellene kezdeni,újra belevágnék! ÉRDEMES!!!! :-)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása