Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden sportrajongó férj álma

Screen Shot 2014-03-24 at 10.29.06.png

A Szulejmán befejező része megy a Barca meccs alatt? Az Igazából szerelmet adják a PSG-Chelsea meccs második félidejével egyidőben? És ami a legrosszabb, a távirányítót megszerezte a párod és úgy őrzi mint a Bell & Partners az állami reklámtendereken való győzelem titkát? Ezentúl nem kell közelharcot folytatni a kapcsolóért (már persze, ha olyan szerencsés vagy, hogy Amerikában élsz), mert az egyik sportcsatorna egy killer eszközt fejlesztett ki, amelynek segítségével stílusosan és nem utolsósorban férfiasan vehetjük vissza az irányítást a nappaliban. Ez az eszköz nem más, mint a dél-afrikai foci-vb rettegett szurkolói hangszere, a vuvuzela, amit a beInSports csatorna megrendelésére egy kicsit átalakítottak.

A tanítható okostávirányítók mintájára működő csodaszerszám lényege, hogy a hangszer dobhártyarepesztő hangját érzékelve a végébe épített kis eszköz a távirányítókhoz hasonlóan infravörös fényt bocsát ki, és automatikusan a sportcsatornára kapcsolja az adott tévékészüléket. A vicces a dologban, hogy egy mérnökcsapat bevonásával valóban elkészítették az eszközt A hitetleneknek itt egy making of videó), amit a cég honlapjáról igényelhetnek is az előfizetők. Nyilván csak egy nagy poén az egész (a kocsmai tömeges tévéhangolás például tuti kamu), de annyira azért mégsem, hogy az ember nem akarjon magának egy ilyet, amivel menőzhet a barátai előtt.

Címkék: sport humor tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr105875308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cso zsi 2014.03.24. 13:07:03

Honnan tudja az a vacak, hogy melyik tv-n hol van a sportcsatorna behangolva? (és melyiken megy meccs?)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása